Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Gener del 2024

L'Avinguda al vedat acull el Mercat de Reis

Les paradetes es van situar entre la plaça Bisbe Benlloch i la plaça Moralets durant els dies 4 i 5 de gener

La ciutat de Torrent s'ha submergit una vegada més en l'esperit festiu en celebrar el tercer mercat ambulant d'aquest Nadal. En aquesta ocasió, els dies 4 i 5 de gener, l'Avinguda al Vedat es va vestir de màgia per a donar lloc al tradicional Mercat de Reis, que es va estendre des de la plaça Bisbe Benlloch fins al Betlem monumental situat en la Plaça Corts Valencianes.



Enguany, el Mercat de Reis va ampliar el nombre de llocs, oferint als visitants una major varietat de productes i regals per a gaudir de les compres d'última hora. L'horari d'obertura també es va adaptar a les necessitats dels assistents, començant el dijous 4 de gener a les 16:00 h i estenent-se fins a la mitjanit. El divendres 5 de gener, va obrir les portes des de les 10:00 h fins a la mitjanit i va romandre obert durant la Cavalcada de Reis.



Aquest Mercat de Reis se suma als mercadets celebrats durant aquest Nadal a Torrent. A principis de desembre, la Plaça Va unir Musical va acollir un bonic Mercat ambulant Nadalenc, on les activitats i la participació íntegra de comerços locals van contribuir a crear un ambient festiu inigualable. Més tard, a mitjan desembre, la part alta de l'Avinguda al Vedat va albergar un altre mercat ambulant medieval i nadalenc, que va atraure veïns i visitants per igual.



L'Ajuntament de Torrent reitera el seu compromís amb la dinamització del comerç local i la creació d'un ambient nadalenc únic als carrers de la ciutat. L'aposta per la celebració de mercats ambulants no sols fomenta l'activitat econòmica, sinó que també brinda als ciutadans l'oportunitat de gaudir d'un entorn festiu, generant un impuls positiu per al comerç local.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.131.13.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.