Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Gener del 2024
MEDI AMBIENT

Una onada de fred desplomarà els termòmetres la setmana després de Reis

Les màximes estaran entre 5 i 10 graus per davall de l'habitual igual que les mínimes que poden quedar-se en valors negatius

Després d'un inici d'any càlid, les prediccions apunten a un canvi brusc del temps que deixarà valors per davall de l'habitual per a aquestes dates. Mentre que acabem 2023 5 graus per damunt de l'usual, gener arriba amb una onada de fred que desplomarà els termòmetres amb màximes per davall de 10 graus i mínimes sota zero.



La Comunitat Valenciana i en concret Torrent començarà a notar eixe descens el diumenge 7 de gener i seguirà la setmana pròxima amb màximes de 8 graus i mínimes negatives. De moment la pluja sembla que farà acte de presència, però encara queden molts dies per a confirmar si hi haurà o no precipitacions i si seran o no en forma de neu a les muntanyes més pròximes a la capital de l'Horta Sud. El que sí que està garantit és el fred que començarem a notar-lo el dia de Reis i que continuarà descendint.



Quin temps farà en la Cavalcada?
Davant la nit més esperada i màgica per a milers de xiquets i xiquetes les prediccions apunten a unes màximes de 17 graus i mínimes de 9. La probabilitat de pluja durant la jornada del 5 de gener és d'un 40 % amb intervals nuvolosos i sol durant tota la jornada. De totes maneres si la pluja fera acte de presència, seria anecdòtica i no afectaria el recorregut de la Cavalcada Reial en la capital de l'Horta Sud.



Així que, després de les vacances de Nadal el fred s'instal·larà en la localitat després d'haver tingut la tardor més seca i càlid des que hi ha registres en 1950. Una tardor per a oblidar on la pluja no ha fet acte de presència des de mitjan setembre. Veurem si el potent anticicló que se situa a les Illes Britàniques porta aquest canvi radical de temps i les tan esperades pluges. De moment, l'única cosa que està garantit és el fred intens, per a saber si hi haurà o no precipitacions és encara massa prompte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.237.176

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.