Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Gener del 2024
MEDI AMBIENT

L'Ajuntament instal·la una càmera de vigilància per a evitar l'abocament incontrolat de residus

Les càmeres seran controlades per la Policia Local i la instal·lada en l'Alter s'afig a les 9 existents distribuïdes en el terme municipal

L'Ajuntament de Torrent ha procedit aquesta setmana a la instal·lació d'una nova càmera de vigilància en la partida de l'Alter on es produïen abocaments incontrolats de residus sòlids. Les actuacions s'han focalitzat aquesta zona on proliferen camps de cultiu abandonats i polígons industrials pròxims. L'ajuntament ja havia executat actuacions de neteja en aquesta zona juntament amb la instal·lació de cartells informatius indicant la prohibició d'abocaments incontrolats.



D'aquesta manera, des del consistori es pretén exercir una vigilància dissuasiva en tot el terme municipal i utilitzar, si és el cas, aquestes càmeres com a element probatori en el cas d'iniciar expedients sancionadors relatius a l'abocament de residus urbans la competència dels quals recau a l'Ajuntament. “Les càmeres de vigilància enviaran les imatges en directe a la Central de Policia Local el que facilitarà el control del terme municipal i, en el cas que ens ocupa, era una zona del terme que mancava d'aquests recursos”, explica el regidor de Medi Ambient José Gozalvo.



A més, les càmeres estan dotades d'un equip de gravació durant 48 hores el que facilitarà l'actuació policial en el cas detecció d'abocaments ja realitzats. “es tracta no sols d'exercir una actuació dissuasiva sinó d'emprar aquests mitjans per a la implementació d'expedients sancionadors i evitar la deterioració del nostre medi natural. En els pròxims mesos, s'implantaran 3 cambres més en zones d'aportació en els disseminats de Torrent”, afirma Gozalvo. Aquesta instal·lació ha sigut finançada amb fons municipals de les partides del departament de medi ambient.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.149.174

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.