Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 27 de Desembre del 2023
SUCESSOS

Desaparegut un xiquet de 13 anys a Torrent amb una discapacitat del 73%

Daniel, que s'ha deixat el mòbil i ha agafat diners, ha sigut vist per última vegada en la font de les Granotes amb vaquers i una camisa a quadres

Una família busca sense descans des d'aquest matí a Daniel, un xiquet de 13 anys de Torrent. Els seus pares no ha deixat de buscar-ho pertot arreu des de que este matí de hui dimecres 27 de desembre eixira de casa on estava amb la seua germana i deixara la porta oberta. El menor, de 1,60 cm d'alt, es va deixar el mòbil i va agafar diners sense dir-li'l a ningú.

 

Daniel, que ja es va escapar una vegada però va ser trobat en menys d'una hora, no ha tornat a aparéixer a l'hora de menjar i encara no saben on podria estar.  "Menjar segur que ha menjat, perquè porta diners, però estem molt preocupats perquè no sabem on estarà ara, mai ha estat tant de temps sol, ha assegurat el pare, ja que el seu trastorn genètic li fa desitjar menjar frecuentment.

El seu pare, Javier Noguera, amb el qual ha contactat aquest periòdic, ha explicat que és un xiquet amb una discapacitat de 73% pel que mai el solen deixar a soles. "Una vegada es va escapar però ho trobem en una hora, però ara és diferent, no sabem on està, s'ha deixat el mòbil i agafats diners", comenta preocupat.

Javier porta tot el dia buscant-lo. "M'he anat amb metro fins a Lliria per si és allí, he anat a Expojove, on vam estar ahir per si hauria volgut tornar, i també he anat a Nou Centre per si volia anar a la fira, però no ho hem trobat", en diu desolat.

El menor viu a Torrent en el Barri de la Avinguda a l'altura de la font de Les Granotes. Segons els pares, ja han denunciat la desaparició a la Policial Nacional i a la Guàrdia Civil, però segueixen sense tindre notícies d'ell. "Si algú tien qualsevol informació sobre el seu parador que contacte immediatament amb la Policia Local de Torrent, 96 111 18 92", ha comentat el pare mentre continua a la seua cerca amb familia i amics tant per el carrer com per les xarxes socials. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.242.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.