Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Desembre del 2023
ECONOMIA

L’Ajuntament prorroga el pressupost mentre treballa en el de l’any 2024

L’equip de govern que porta mesos treballant en el document de 2024 espera aprovar el nou pressupost “el més prompte possible”

El ple municipal ha aprobat les ordenances fiscals i amb elles una rebaixa del coeficient de l’IBI del 0,53 al 0,52. Amb aquesta mesura els torrentins i torrentines s’estalviaran l’any que ve uns 370.000 euros que deixaran d’ingressar-se en reduir-se el tipus de gravamen.  “Entenem les dificultats econòmiques a les quals moltes famílies s’enfronten, i com a gestors municipals, estem compromesos a fer tot el que estiga al nostre abast per a alleujar eixa càrrega. La baixada d’impostos a Torrent alleujarà la pressió fiscal, però també promourà un ambient més propici per al creixement econòmic i el benestar dels nostres ciutadans”, ha afirmat l’alcaldessa Amparo Folgado.

Aquesta iniciativa, segons afirmen dones de l’equip de govern, no sols beneficiarà a les famílies de la ciutat, sinó que també impulsarà el desenvolupament econòmic i la inversió a Torrent, la qual cosa al seu torn redundarà en una millora en la qualitat de vida de tots els residents. L’alcaldessa Folgado, ha destacat que aquesta mesura és possible gràcies a una gestió fiscal sòlida i a la responsabilitat financera de l’ajuntament, que ha permés identificar àrees on es poden fer ajustos sense sacrificar els serveis essencials.

Durant les dues legislatures del Partit Socialista aquest coeficient ha estat congelat, l’ultima vegada que es va aplicar una rebaixa del coeficient de la contribució va ser a l’any 2015 amb Amparo Folgado d’alcaldessa. Des de l’equip de govern recorden que durant els anys de Folgado al front de l’Ajuntament de Torrent, de 2012 a 2015  el coeficient ha baixat i “tornar``à a fer-ho de nou amb Amparo Folgado com alcaldessa”. Una mesura que es reflectirà en el pressupost que ja està elaborant el seu equip detreball de cara a l’any 2024.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.23.159

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.