Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 21 de Desembre del 2023
SETMANA SANTA

Mariola Garrido: “Creia que ja no podia ser Reina de l’Encontre i ara és realitat”

Mariola ens explica com va sorgir l’idea del escut que simbolitze el seu regnat i que es va poder vore en sa casa quan va rebre la visita de la Junta

Mariola Garrido Penella ja és a tots els efectes la Reina de l’Encontre de 2024 i Ana García Medina y Carmen Fernández Alcalá seran les seues cambreres. Amb elles parlem de com va ser eixe moment i de com esperen viure un dels anys més importants de les seues vides

Com va ser eixe primer acte de la visita a la casa de la reina? Mariola: Molt emocionant perquè varen vindre els membres de la JCHHSS per fer oficial el nomenament.

Això va ser el passat 27 de novembre, però des de quan sabeu que sereu Reina de l’Encontre i cambreres i com va ser eixe moment? Mariola: Ho sé des d’abans de la pandèmia, en gener de 2020. Perquè de normal la germandat t’informen dos anys abans. Recorde que estava en el Mig Any de moros i cristians i els meus pares em digueren “Mariola, a les 19 has d’estar en casa”, i jo pensava quin fàstic ara anar a casa. Però, vaig anar i estaven dos membres de la germandat i em proposaren ser Reina i clar, vaig dir que sí. No m’ho podia creure, per a ser Reina de l’Encontre han de donar-se moltes circumstàncies. Jo era una cosa que tenia molt descartat perquè no tenia cap possibilitat.

Molta gent ha parlat sobre l’escut que hi havia en l’acte. D’on ix i quin significat té? Mariola: És un disseny que és un regal d’Eugenio Simó. Que és un gran amic de la família i és el meu dissenyador favorit. Va sorgir en un sopar d’amics tindre una cosa significativa del regnat i Eugenio va fer els meus desitjos realitat. Té els símbols de la germandat de Jesús ante el Sanedrín, que són l’estrela de David, el peix i els canelobres. Després els al·leluies, les dues palmes, la corona a dalt, les fulles d’olivera, la carxofa i les dues estreles.

Experiència tens, ja que has sigut patge i cambrera no?  Mariola: Sí, patge en l’any 2003 i cambrera 10 anys després.

[Img #14340]I les cambreres, com us en vau assabentar? Ana: No em recorde molt. M’ho va dir el meu pare un dia abans de sopar, tenia molta il·lusió. Carmen: Es va dir Mariola als meus pares el dia del meu aniversari. I a mi m’ho van dir uns dies més tard.

De quina germandat sou? Ana: Jo del Prendimiento de Jesús. Carmen: Jo de la de Jesús de Medinaceli.

Tornant a Mariola, quans patges hi haurà? De moment ja tenim 14 que ja és ub bon número la veritat.

Anem a conèixer un poc més a Mariola, Ana i Carmen. Ana: Estem en tercer de primària en la Puríssima. Anem a la mateixa classe i ens asseiem juntes. Jo faig natació, anglés i patinatge. Carmen: Jo  faig ballet, ball modern, anglés, Francesco i patinatge. Mariola: Jo sóc infermera i treballe en una clínica. A mi m’agrada molt la música, quan era xicoteta anava al conservatori, i des de fa uns anys que soc sòcia de la Unió Musical i músic en la banda.  A més Carmen i jo som falleres de la Cotxera i festeres en Montesa. Ana: Jo només estic en la Setmana Santa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.54.31

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.