Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 24 de Desembre del 2023
POLÍTICA

El PSOE critiquen que no s'haja fet el sopar de Nit de Nadal per a majors soles

El portaveu socialista de Torrent, Andrés Campos, ha criticat l'alcaldesa per gastar diners en gal·les i no fer este sopar.

Les persones majors de Torrent que viuen soles passaran sense companyia la Nit de Nadal i deixaran de compartir el sopar que cada any organitzava l'Ajuntament. Un sopar nadalenc que, fins enguany, es preparava amb il·lusió perquè els torrentins i torrentines que es trobaren soles per diferents circumstàncies pogueren sopar acompanyats en un dia tan assenyalat.

La decisió del  l'equip de govern de PP-Vox que encapçala Amparo Folgado ha sigut criticada per els socialistes de Torrent. Per als socialistes, este sopar era "molt especial per a totes les i els participants en la qual no faltaven les nadales nadalenques i que servia perquè també pogueren viure la màgia del Nadal aquelles persones que, d'una altra forma, acabarien passant una de les nits més especials de l'any soles a casa".

Una tradició solidària que es va iniciar a Torrent a mitjan dels 80 i amb la qual es pretenia acabar amb la soledat de les persones majors de Torrent en Nit de Nadal. I és que s'estima que una de cada tres persones majors de 75 anys pateix soledat no desitjada en la nostra València. “Xifres que cal tindre molt presents i ser conscients que aquest tipus d'iniciatives són fonamentals per a combatre la soledat i que les nostres persones majors puguen gaudir d'un sopar de Nadal en companyia.

Els socialistes ha critica que Amparo Folgado "es gaste els diners dels torrentins en gales de 40.000 euros i no tinga la sensibilitat amb els nostres majors i els deixe solos en una de les nits més especials de l'any”, explica Andrés Campos, portaveu del Grup Municipal Socialista, qui recorda que “fins i tot en pandèmia vam fer un esforç per fer arribar el sopar de Nit de Nadal a cada llar de les nostres persones majors que viuen soles, perquè saberen que hi havia algú que es preocupava per elles i que, en una certa manera, no estaven soles en aquestes dates tan assenyalades”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.2.113

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.