Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 21 de Desembre del 2023

El PP acusa el PSOE de convocar un ple extraordinari per a assenyalar a una treballadora municipal

El Partit Socialista qualifica de "vergonyosos" els moments que s'han viscut en la convocatòria celebrada aquest dijous

El Partit Popular ha acusat el PSOE de convocar un ple extraordinari per a assenyalar a una treballadora municipal que ocupa un lloc de confiança en l'equip de govern. El principal partit de l'oposició qualifica de "vergonyosos" els moments que s'han viscut en la convocatòria celebrada aquest dijous.

 

Segons els socialistes, "l'alcaldessa tenia una nova oportunitat per a condemnar l'assetjament i la violència exercida pel seu equip d'assessors i regidors en xarxes socials amb fotomuntatges i vídeos manipulats assenyalant al Grup Municipal Socialista".

 

"En el seu lloc", afirmen, "Amparo Folgado ha optat per amagar-se darrere del funcionariat i menysprear als més de 85.000 torrentins i torrentines, deixant sense resposta a les preguntes del grup socialista i liquidant el ple amb un “estem per Nadal, brindarem”.



Per la seua part els populars, el motiu de la sol·licitud d'aquest ple extraordinari deixa en evidència el poc respecte del PSOE cap als drets fonamentals, dels altres, ja que té com a objectiu censurar la llibertat d'expressió d'una ciutadana i empleada municipal.

 

“El PSOE de Torrent porta des de novembre perseguint un acte, enquadrat dins de la llibertat d'expressió, que fins i tot ells mateixos van practicar dies abans dels fets que ara denuncien, com és traure en vídeo el sentit del vot dels membres del plenari” ha destacat el secretari general del PP, José Gozalvo.



Segons el PP, està situació s'ha convertit en un assetjament sense precedents en aquest consistori, per part d'un grup polític cap a una treballadora municipal, en un principi per les seues idees polítiques, encara que no descarten que hi haja altres motius que motiven aquesta malvolença per una empleada en concret.



Davant el que qualifiquen els socialistes de "falta de respecte" el grup de regidors no ha acudit al brindis que cada any convoca alcaldia per Nadal i tan sols han sigut presents els regidors del Partit Popular, VOX i els dos edils de Compromís, *Podem, Esquerra Unida.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.79.36

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.