Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 21 de Desembre del 2023

El PSOE denuncia que l'Ajuntament continua sense donar solucions als usuaris de La Marina

Des de fa prop de dos mesos, Càritas, AFEM, l'AV 25 d'Abril i altres associacions torrentines no poden desenvolupar la seua labor social

El Partit Socialista ha denunciat que l'Ajuntament segueix "sense donar respostes ni alternatives a les associacions i col·lectius que fan ús de les instal·lacions del carrer la Marina, número 3, una setmana després que el PSOE Torrent denunciara la situació, alçant la veu d'usuaris i usuàries".
 

El passat 2 de novembre l'equip de govern d'Amparo Folgado va tancar el local, fent frenar l'activitat de diversos col·lectius locals. Aquest tancament es va deure al mal estat de les instal·lacions i una plaga de rosegadors que estava destrossant el cablejat i ficant el perill l'integritat de les persones. 
 

La labor social de Càritas interparroquial, d'AFEM Torrent i de l'associació de veïns 25 d'Abril, així com els diferents cursos de sevillanes, flamenc, pintura, ioga, manteniment, ganxet, guitarra… d'altres associacions torrentines es van veure obligats a parar "sense que se'ls haja donat una previsió de represa d'aquesta".
 

“Amparo Folgado porta ja sis de mesos governant aquesta ciutat i a ella correspon la gestió d'aquesta. Que es deixe de fotos i de gales elitistes amb un cost desproporcionat i pagades amb la butxaca de tots els torrentins, i que destine els diners dels veïns i veïnes de Torrent a donar solució als inconvenients que puguen sorgir.
 

"L'activitat de la ciutadania no es pot parar per la seua falta d'interés i capacitat per a resoldre els problemes reals de la gent”, explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos, qui torna a instar l'equip de govern de PP-Vox a “agilitzar qualsevol tràmit o acció perquè les nostres associacions puguen tornar a la normalitat, donada la importància de la labor social que desenvolupen a la nostra ciutat i en la nostra societat, especialment en aquestes dates de l'any, i es deixen d'excuses”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.152.126

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.