Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Dimarts, 19 de Desembre del 2023
FUTBOL SALA

L'Hispànic empata a 4 gols davant l'Olleria en el partit de presentació davant la seua afició

Després de l'acte institucional es va passar a l'encontre de la tercera divisió que rebia la visita d'un dels galls forts de la competició al qual l'equip torrentinista va plantar cara

Dissabte passat 16 de desembre el CEF Hispanic Fuensanta es presentava el club torrentí en el pavelló Anabel medina davant pares, familiars, amics i seguidors del futsal, per a veure com el club amb seu en l'Av. al Vedat, presentava els 11 equips que componen l'entitat en present temporada 2023-2024, amb un total de 174 llicències federatives.

Els jugadors van anar saltant al parc un a un, mentre es difonia la imatge de cada jugador en una pantalla gegant per a després posar a la foto de conjunt al costat de presidents i cos tècnic, passant des dels més xicotets al 3a Divisió Nacional, a més l'equip femení entregue la copa de campiones de lliga autonòmica de la passada temporada amb la seua capitana Ana Mirella Llacer al capdavant portant l'esmentat trofeu, al final del pas de tots els conjunts, es va passar a la foto de tot el club i de la foto conjunta de Directiva i entrenadors.

Després de l'acte institucional es va passar a l'encontre de la tercera divisió que rebia la visita d'un dels galls forts de la competició, el CFS L'Olleria, un Goliat que arribava a Torrent amb la necessitat de sumar de tres si o si per a no despenjar-se dels llocs de cap, després de punxar en diverses jornades quasi seguides, maquillant un poc els resultats en la seua visita a Riba-roja de Túria on vencia 1-5 el passat dia 2 de desembre, per la qual cosa arribava a Torrent amb la necessitat de la victòria davant un Hispanic Fuensanta, que continua amb les baixes de diversos dels seus jugadors per a la resta de temporada, veient-se en l'obligació de completar el bloc amb els juvenils Héctor Medina i Marcos Crespo i si a això sumem que cinc dels seus jugadors no passen de 22 anys es mostra la inexperiència en la categoria, però tot equip en construcció ha de pagar el seu preu.

La trobada arranque com s'esperava molt intens i amb molt de ritme, els de la Vall D'Albaida amb major poder físic i tècnic des de l'inici prenen el control de l'esfèric, mentre que els locals tot el contrari agotzonats i forts en defensa, multiplicant-se per a tapar buits i línies de passada a l'interior, a més els atacs dels negrets es limitaven a robar i eixir a la contra en ràpides contres i replegaments molt ràpids, la intensitat defensiva era tan exigent que Roberto es veia obligat a efectuar canvis molt ràpids perquè els seus mantingueren la intensitat defensiva.

Així i tot, serien els locals els que s'avançarien amb el gol de Benaja en pròpia porta 1-0 compliments el minut 4, els de Vicente es veien incrèduls, intensificaven l'acostament a porteria local amb quasi un monòlog de pilota a més Edu en la seua línia estava com a Polp per la seua casa, fins que en el minut 7, Benaja rectifica i posa l'1-1 en l'electrònic, i tan va el cànter a la font que en el minut 14 Dani aconsegueix batre a Edu i posa als seus per davant 1-2, però segons més tard contra magistral hispànica que acaba en penal que Tobal culmina i posa el 2-2, increïble, però cert, l'eficàcia local frega quasi el 100%, els minuts avancen i el joc no canvia joc i ocasions per als de la Vall i l'eficàcia per als hispànics, arribant al descans amb l'electrònic en taules.

La segona meitat arranca amb els de casa mossegant i a penes passat un minut el jovenet Pablo fa el 3-2 de llançament directe de falta per a donar emoció a una graderia entregada als guerrers, els de L'Olleria posen cércol a Hispània i Charli en el minut 26 fa el 3-3, de nou igualtat en l'electrònic que novament dura poc, Pablo fa el seu segon un minut més tard i posa el partit 4-3, amb els hispànics crescuts i els de la ciutat del vidre, apunte de trencar-se veient com el seu domini es dissipava davant la gran defensa hispànica i la poca eficàcia de cara a porteria mentre els locals quasi comptaven els atacs amb gols, fins que Álvaro torna a igualar l'electrònic 4-4 quasi complit el minut 29.

Els últims deu minuts el joc canvia i els visitants continuen amb l'esfèric, però el domini no és tan contundent, amb més ansietat que cap, per contra, els locals semblen una mica alliberats i malgrat que no dominar el joc es veuen més solts en atac, fins i tot amb tímids atacs de cinc amb Edu, el porter hispànic va ser el vertader mal de L'Olleria, a més tranquils en defensa, ja que els atacs forans eren més de cor que de cap fins i tot en els últims segons de la trobada els de l'Anabel Medina estan a punt de causar sensació falta a la vora de l'àrea jugada d'estratègia pilota a Tobal que llança a porteria i la pilota dona en el travesser bota sobre la línia i s'ix.

Repartiment just de punts si tenim en compte les diferents maneres de plantejar el partit, els locals molt defensius i efectius de cara a gol mentre que els visitants molt de domini en joc, però poc efectius de cara a porta si comptem ocasions i gols.