Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 19 de Desembre del 2023
SUCESSOS

El jurat popular declara culpables als tres Bocanegra pel tiroteig en el cementeri

Segons la sentència ha quedat provada la implicació dels pares i el fill en el succés que va posar fi a la vida de dues persones l'1 de novembre de 2021

El jurat popular que jutjava el tiroteig del cementeri de Torrent ha declarat culpables als tres acusats del clan Bocanegra. Segons la sentència ha quedat provada la implicació dels pares i el fill en el succés que va posar fi a la vida de dues persones l'1 de novembre de 2021. Els delictes pels quals se'ls condemna són el de dos delictes d'assassinat consumat i un tercer en grau de temptativa per matar a un home de 45 anys i a un altre de 79.



El tribunal popular ha declarat culpables per unanimitat i us consideren coautors de tots dos crims, al fill, àlies el "Babau", com la persona que va efectuar els trets, i a la seua mare com la que va portar l'arma al lloc i li la va entregar a l'autor material dels tirs. Tots dos culpables per unanimitat. En el cas del pare el declaren culpable dels dos assassinats perquè "va tindre l'arma en la seua poder i no va impedir el que va succeir després".

 

Els fets es van produir, segons la fiscalia, al voltant de les 10 hores de l'1 de novembre de 2021, quan els acusats van acudir al composant i van coincidir amb diversos membres d'una família rival amb la qual es trobaven enemistats. Pel que sembla, el matrimoni d'acusats i el seu fill, apodat "El Bobo" van iniciar una discussió verbal i física amb el clan rival i fins i tot els van colpejar llançant cadires i pals per l'aire. L'acusada (la mare) portava oculta en el seu cos una pistola i en un moment de la discussió el seu marit la va agafar per a disparar, però li va caure a terra.
 

La mare la va recollir i "amb la finalitat que la utilitzara per a disparar als membres de l'altra família", li la va entregar al seu fill, que "sense que li importara gens ni mica que prop d'ell hi haguera més gent i el risc que per a ells podria suposar, va començar a efectuar trets cap als membres de l'altra família". Un membre de la família rival va ser ferit en una cuixa i un altre va morir en rebre un tret en el cor, però també va resultar mort altre home que havia acudit a portar flors a la tomba de la seua dona i que va rebre un tir en l'abdomen.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.165.218

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.