Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 19 de Desembre del 2023
URBANISME

Urbanisme instal·larà noves àrees de jocs en la Plaça Major i en Fra Antonio Panes

Aquesta setmana ha finalitzat la instal·lació d'una zona de jocs al carrer Sant Lluís Bertran i està finalitzant una zona en l'Avinguda Olímpica que se sumen als nous que es van inaugurar a l'octubre al carrer Azorín

La delegació d'urbanisme instal·larà dues noves àrees de jocs en la plaça Major i en la plaça Fra Antonio Planes. A més, aquesta setmana, està finalitzant la instal·lació d'un nou parc en l'Avinguda Olímpica, en el barri de Parc Central, que afig un toc medieval a la diversió infantil.

 

Aquesta setmana, està finalitzant la instal·lació d'un nou parc en l'Avinguda Olímpica, en el barri de Parc Central, que afig un toc medieval a la diversió infantil. La instal·lació consta de dues imponents torres medievals connectades per un pont penjant, dos emocionants tobogans units i balancines que simulen una justa medieval.

 

L'alcaldessa Amparo Folgado ha visitat el lloc per a constatar el progrés d'aquesta nova addició a l'oferta d'entreteniment infantil a Torrent. “Parc Central és el barri amb més població infantil de la ciutat i en aquests moments, és on més necessari es fa l'ampliació de l'oferta de jocs”, ha assenyalat.
 

Aquest parc se suma a les recents millores realitzades en altres punts de la ciutat, com la renovació de gronxadors al carrer Azorín el mes d'octubre passat, ja que els anteriors no estaven en bones condicions i la creació d'un nou espai de joc al carrer Sant Luís Bertrán, dins de les obres de millora del parc i l'adequació dels aparcaments.
 

El regidor d'urbanisme, José Francisco Gozalvo, ha anunciat que el nou equip de govern està compromés amb la continuació d'aquestes millores, afirmant que "seguint els nostres compromisos amb la renovació i ampliació de zones de jocs a la ciutat, pròximament instal·larem dues noves àrees de jocs en la Plaça Major i en la Plaça Fra Antonio Panes".
 

L'alcaldessa Amparo Folgado ha expressat el seu entusiasme per aquests projectes orientats al joc dels xiquets i xiquetes de Torrent, assenyalant que "volem renovar i ampliar tots els parcs de Torrent. Amb aquestes primeres actuacions, ja s'estan ampliant en diferents zones de la ciutat".
 

Els esforços de l'Ajuntament no sols busquen proporcionar espais de joc més atractius i assegurances, sinó també fomentar la convivència i el benestar de les famílies a Torrent. Amb aquests avanços, la capital de l'Horta Sud continua posicionant-se com una ciutat amiga dels xiquets, afavorint entorns amigables, acollidors i que compleixen amb la normativa, per als més joves, promovent la sana diversió i el desenvolupament integral dels xiquets i xiquetes de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.197.175

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.