Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Desembre del 2023

El PSOE demana un ple extraordinari pel “Nosaltres/as/es vendimos Espanya”

Segons el principal partit de l'oposició, el seu grup municipal ha "forçat" a l'alcaldessa a convocar un ple aquest dijous per no incloure la seua interpel·lació en el ple ordinari de desembre, requerint explicacions sobre l'actuació del seu equip d'assessors en xarxes socials

El Ple de la Corporació es reunirà aquest dijous, 21 de desembre en sessió extraordinària, després de la convocatòria promoguda pel Grup Municipal Socialista després de "l'incompliment del Reglament Orgànic del Ple per part d'Amparo Folgado". Segons relaten els socialistes, fa un mes, una de les assessores de l'alcaldessa Amparo Folgado a l'Ajuntament de Torrent es va dedicar a caldejar els ànims a través de fotomuntatges en les seues xarxes socials personals, compartides també en grups massius de la ciutat, amb la imatge del Grup Municipal Socialista en el qual es llegia el missatge: “Nosaltres/as/és vam vendre Espanya”.

 

Aquesta publicació, recorden els socialistes, "es va sumar a un vídeo manipulat que, a més de l'assessora d'Amparo Folgado, van difondre destacats membres del Govern Popular i del partit, carregant contra el PSOE de Torrent després dels acords i pactes aconseguits per Pedro Sánchez per a conformar el Govern d'Espanya". El Grup Municipal Socialista va qualificar aquest fet d'“insòlit i molt greu”, motiu pel qual els socialistes van presentar una sol·licitud d'empara dirigida a l'alcaldessa demanant la restitució dels drets del grup municipal vulnerats i una interpel·lació per a obtindre les explicacions pertinents a aquesta actuació.

 

Segons el PSOE, "l'alcaldessa va mostrar la seua negativa a incloure la sol·licitud d'empara en el ple ordinari de desembre sense donar una explicació coherent. Sobre interpel·lació, Amparo Folgado va inadmetre la sol·licitud amb una decisió unilateral que incomplia el Reglament Orgànic del Ple i la legislació vigent, com era la seua obligació en totes dues qüestions".

 

Per aquest motiu, el Grup Municipal Socialista es va veure obligat a convocar un ple extraordinari per a tractar un assumpte que els socialistes consideren “fonamental per a continuar mantenint la bona convivència a la nostra ciutat, de la qual ha presumit Torrent durant els més de 40 anys de democràcia. El nostre compromís inqüestionable amb la ciutat i la Constitució espanyola ens porten a condemnar qualsevol acte o actitud violenta i a no permetre que des del nostre Ajuntament es permeta que s'agite la convivència política i ciutadana”, exposa el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.92.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.