Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Desembre del 2023
COMERÇ

ACST reparteix centenars de packs nadalencs entre els comerços torrentins

L'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent va llançar la seua campanya de Nadal amb el títol “Aquest Nadal Regala amb Principis” i l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de comprar, i consumir, en els comerços i empreses de serveis de la ciutat de Torrent durant aquestes festes

L'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent va llançar la seua campanya de Nadal amb el títol “Aquest Nadal Regala amb Principis” i l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de comprar, i consumir, en els comerços i empreses de serveis de la ciutat de Torrent durant aquestes festes tan entranyables.



Per a aconseguir aquest objectiu, ACST va distribuir, gratuïtament entre tots els comerciants i empreses de serveis torrentins que el van sol·licitar, centenars de Packs Nadalencs, compostos per Bosses de Compra i Sobres de Regal, en els quals es poden llegir els quatre principis fonamentals que caracteritzen el comerç local: proximitat, humanitat, frescor i sostenibilitat.



Segons Iván Valls, director d'ACST, “La campanya ha sigut tot un èxit. Hem distribuït, entre el teixit empresarial associat, milers de bosses i sobres de regal que tindran un impacte immediat, als nostres carrers, gràcies a les compres nadalenques. A més de conscienciar als nostres veïns sobre la importància de comprar, durant aquestes festes, en el comerç de la nostra ciutat, volem amb aquesta acció ajudar econòmicament al comerç local en el moment de major despesa per als comerciants amb motiu de l'inici de la campanya estacional més important de l'any. Cada pack nadalenc té un cost equivalent a la quota anual de pertinença a la nostra associació i, amb aquest regal, volem que el comerç associat dispose d'una ajuda extra en la compra de material per a la seua campanya de Nadal.”

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.191.244

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.