Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Desembre del 2023
SUCESSOS

Fuig esposat un traficant de drogues mentre registraven el seu domicili

Va aconseguir escapolir-se després de llançar a un gos contra els agents i eludeix el cércol policial en una zona d'urbanitzacions de Torrent

Un traficant de drogues es troba en "busca y captura" després d'escapolir-se esposat mentre els agents realitzaven un registre en el seu habitatge. El detingut va aconseguir escapolir-se després d'atiar a un gos contra els agents i va eludir el cércol policial en una zona d'urbanitzacions de Torrent, segons Las Provincias. Els fets van succeir al voltant de les quatre de la vesprada del passat dijous quan els agents inspeccionaven la casa de camp amb cans ensinistrats per a la detecció de substàncies estupefaents i diners.



L'home va fugir amb les mans emmanillades després de saltar la tanca de la seua parcel·la i després va continuar la fugida descalç en perdre les sabatilles quan corria per una zona de bosc baix i camps abandonats. Moments abans, el traficant va atiar a un gos als policies i va aprofitar per a escapar quan els agents tractaven de tancar a l'animal.



Després de rebre l'avís de la fugida, diverses patrulles de la Policia Nacional, Policia Local i Guàrdia Civil van acudir a la zona, però va aconseguir eludir el cércol policial en el límit dels termes de les localitats de Torrent i Montserrat.



Durant el registre de la casa del presumpte traficant, els agents de la Policia Nacional de Torrent es van confiscar de 700 grams de cocaïna, diverses bosses de marihuana, uns 3.000 euros i utensilis utilitzats per a adulterar i distribuir la droga, segons van informar fonts jurídiques.



Un helicòpter de la Policia Nacional es va unir també al dispositiu de cerca, que es va reprendre aquest passat divendres amb més patrulles policials en els termes de Torrent i Montserrat. Els agents van pentinar les zones de Monte Rosado i Casa Blanca a la recerca del delinqüent davant la possibilitat que s'haguera ocultat en algun habitatge. El fugitiu té antecedents penals i està acusat d'un delicte contra la salut pública després de les substàncies estupefaents que va intervindre la Policia Nacional durant el registre del seu habitatge a Torrent.
 

L'operació antidroga va ser realitzada per agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udyco) de la comissària de Torrent. La intervenció de dos gossos de la Unitat de Guies Canins de la Policia Nacional i els seus corresponents ensinistradors va ser clau per a trobar les drogues i els diners, segons van assenyalar les mateixes fonts jurídiques. Els 3.000 euros estaven empaquetats amb material plàstic i ocults sota uns taulons de fusta, però van ser descoberts pels agents després que un dels gossos marcara l'amagatall.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.161.215

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.