Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Desembre del 2023

El Mercat de Sant Gregori acull la fi de festa dels Fons FEDER a Torrent

L'acte va finalitzar amb un brindis per a donar benvinguda a les festes que va reunir membres de la corporació municipal i bona part de la societat civil torrentina

La ciutat de Torrent va celebrar en el renovat Espai Sant Gregori, reinaugurat per a l'ocasió, una gran festa amb l'objectiu d'acomiadar-se de l'aportació dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) i donar la benvinguda oficial a les festes nadalenques.



Després d'anys de fructífera cooperació, Torrent va dir adéu als fons FEDER amb un repàs en imatges, que donava a conéixer a la ciutadania les inversions realitzades i els projectes impulsats pel consistori gràcies al cofinançament d'aquests fons, l'execució dels quals ha vertebrat l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada de Torrent 2015-2025 (EDUSI).

 

Sense anar més lluny, el lloc triat per a aquesta celebració va ser el Mercat de Sant Gregori, un espai que també s'ha beneficiat d'aquestes inversions, i que torna a obrir les seues portes amb novetats com una sala multiús per a actes i exposicions, aules de formació, lavabos per a clients i vestuaris per a comerciants.



L'alcaldessa Amparo Folgado va destacar la importància que han tingut aquests fons per a la ciutat i la seua repercussió directa i visible en la vida de la ciutadania. "El FEDER ha sigut un motor que ens ha permés transformar la realitat de Torrent i impulsar un canvi notable, real, que s'ha traduït com podeu veure en una millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes", va afirmar Folgado, qui també va agrair a la Unió Europea, i les institucions que la integren, el seu gran suport i plena disposició per a "treballar en polítiques de cooperació al servei dels ciutadans i el seu benestar".

 

Igualment, l'alcaldessa va voler enviar un missatge als tècnics i altres membres de l'Ajuntament que han permés la realització i l'execució d'aquests plans: "Moltes gràcies per haver fet possible que aquesta col·laboració siga un èxit, el vostre treball ha sigut excel·lent i ens permet afrontar un futur molt prometedor".
 

El nou Espai Sant Gregori va donar la benvinguda al Nadal
L'acte va prosseguir en les instal·lacions del Mercat, on es va celebrar el brindis que dóna la benvinguda a les festes nadalenques, i que va reunir en aquest espai a membres de la corporació municipal, veïns i veïnes i bona part de la societat civil i el teixit associatiu torrentí.
 

Allí es va repartir marxandatge commemoratiu d'aquesta data que acomiadaves les actuacions emmarcades en l'estratègia EDUSI i es va aprofitar per a felicitar l'aniversari a alguns assistents que complien anys ahir, entre les quals també es trobava una component de la cort infantil.
 

Van amenitzar l'esdeveniment el cantant torrentí Jonás Arcos i la Babalu Swing Band, que van ser els encarregats de posar música i fer sonar famoses nadales. El tret d'un castell de focs artificials va posar el punt final a aquest esdeveniment especial per a la ciutat de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.148.117.64

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.