Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Desembre del 2023
OCI I TEMPS LLIURE

Inscripcions obertes per als tallers juvenils i Fuita Rooms en el CIJ durant Nadal

Joventut organitza dues Fuita Room per a joves en aquest Nadal, 'Pla Mestre' el 29 de desembre i 'Rescat en Hogwarts' el 2 de gener

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrent ha publicat els formularis d'inscripcions per als tallers nadalencs i activitats del CIJ que formaran part del programa de Nadal de la ciutat. Aquestes activitats, organitzades pel Centre d'Informació Juvenil (CIJ), oferiran a joves d'entre 12 i 17 anys l'oportunitat de participar en experiències úniques durant els matins del 26, 27, 28 i 29 de desembre. Les activitats són gratuïtes i estan dirigides a joves d'entre 12 i 17 anys, preferentment empadronats a Torrent.
 

La regidora de Festes i Joventut, María Fernández ha assenyalat que "estem encantats d'oferir als joves de Torrent una varietat de tallers creatius i educatius que els permetran explorar noves habilitats i compartir moments especials durant aquest Nadal i, enguany amb la novetat de dues Fuita Rooms".
 

Els dues Fuita Room programats en diferents torns, són 'Pla Mestre' el 29 de desembre https://torrentjove.com/escape-room-plan-maestro/ i 'Rescat en Hogwarts' el 2 de gener https://torrentjove.com/escape-room-rescate-en-hogwarts/, els tallers ja estan disponibles en el Portal d'Inscripcions de l'Ajuntament de Torrent. https://inscripciones.torrent.es/.
 

Si es desitja participar en més d'un taller, s'ha d'indicar l'ordre de preferència. Inicialment, s'adjudicarà una plaça per persona en un sol taller, però en cas que queden places disponibles abans de l'inici, es permetrà la participació en més d'una activitat.

Detalls dels Tallers:

Taller d'Origami

Data: 26 de desembre
Horari: de 10 a 13h.
Descobreix l'art de la papiroflèxia creant fascinants figures amb un simple full de paper. Porta a casa les teues creacions i comparteix-les en aquestes festivitats.

Taller Pintura de Neó

Data: 27 de desembre
Horari: de 10 a 13h.
Participa en aquesta explosió de color creant el teu quadre a les fosques amb pintura fluorescent. No és necessari tindre habilitats artístiques, només les ganes de submergir-se en aquesta experiència única. Es recomana portar roba que no t'importe tacar.

Demà de Jocs de taula

Data: 28 de desembre
Horari: de 10 a 13h.
Submergeix-te en el món dels jocs de taula amb una àmplia selecció, des de L'Illa Prohibida fins a la Fallera Calavera. No és necessari conéixer les regles; les monitores i monitors t'explicaran abans de començar.

Taller Iniciació a la Impressió 3D

Data: 29 de desembre
Horari: de 10 a 13h.
Explora el fascinant món de la impressió 3D, des de la planificació i el disseny fins a la impressió final. Aprén de manera pràctica les habilitats necessàries per al disseny i impressió 3D.

L'Ajuntament de Torrent i el CIJ esperen comptar amb la participació dels joves en aquests divertits tallers que se celebraran entre el 26 i el 29 de desembre en l'Espai Jove de l'Edifici Metro.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.98.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.