Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Desembre del 2023

El PSOE denuncia que l'acte d'inauguració del Mercat de Sant Gregori costarà 40.000 euros

El principal partit de l'oposició ha criticat també que les tres empreses contractades per a l'organització de l'esdeveniment són de fora de Torrent

El PSOE ha volgut fer públic el cost que ha suposat per a les actes municipals la inauguració de les noves instal·lacions del Mercat de Sant Gregori. El principal partit de l'oposició ha criticat també que les tres empreses contractades per a l'organització de l'esdeveniment són de fora de Torrent, encara que cal tirar la vista arrere per a veure que durant la seua etapa de govern, també es deixava de costat a empreses de la localitat.



Els socialistes han fet públics els decrets per a l'organització d'aquest esdeveniment i es pot veure que s'ha adjudicat un contracte per 17.666 euros a una mercantil responsable del servei de l'acte. Un altre de servei d'àpats per 12.000 euros i un tercer a una pirotècnia madrilenya per 7.000 euros (que serà la tercera vegada que dispare a Torrent en 3 mesos, després de fer-ho el 9 d'Octubre i en els Premis Carta de Poblament).



Si bé és cert, el principal partit de l'oposició no ha puntualitzat que, aquest acte també va incloure el tradicional brindis nadalenc que ofereix l'Ajuntament cada any i que aquesta vegada s'ha volgut fer coincidir amb la reinauguració.



"Amb xifres que s'assemblen més a una boda que a un acte ordinari de l'agenda d'un Ajuntament, l'equip de govern de PP-Vox està balafiant els diners de tots els torrentins i torrentines", exposa el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos, qui denuncia que "Amparo Folgado continua menyspreant a les empreses i el talent local, persones que han demostrat àmpliament capacitat per a portar avant qualsevol classe d'esdeveniment".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.87.98

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.