Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Desembre del 2023
SUCESSOS

Arranca el judici pel tiroteig del cementeri amb la Ciutat de la Justícia blindada

"El bobo" autor dels tirs s'enfronta a 51 anys de presó mentre que la fiscalia demana als seus pares 45 anys a cadascun

La Ciutat de la Justícia es troba blindada davant l'inici del judici pel tiroteig del cementeri el novembre de 2021. "El bobo" autor dels tirs s'enfronta a 51 anys de presó, mentre que la fiscalia demana als seus pares 45 anys a cadascun. 

Els fets es van produir, segons la fiscalia, al voltant de les 10 hores de l'1 de novembre de 2021, quan els acusats van acudir al composant i van coincidir amb diversos membres d'una família rival amb la qual es trobaven enemistats. Pel que sembla, el matrimoni d'acusats i el seu fill, apodat "El Bobo" van iniciar una discussió verbal i física amb el clan rival i fins i tot els van colpejar llançant cadires i pals per l'aire. L'acusada (la mare) portava oculta en el seu cos una pistola i en un moment de la discussió el seu marit la va agafar per a disparar, però li va caure a terra.
 

La mare la va recollir i "amb la finalitat que la utilitzara per a disparar als membres de l'altra família", li la va entregar al seu fill, que "sense que li importara gens ni mica que prop d'ell hi haguera més gent i el risc que per a ells podria suposar, va començar a efectuar trets cap als membres de l'altra família". Un membre de la família rival va ser ferit en una cuixa i un altre va morir en rebre un tret en el cor, però també va resultar mort altre home que havia acudit a portar flors a la tomba de la seua dona i que va rebre un tir en l'abdomen.
 

Cap dels tres processaments tenia llicència d'armes, motiu pel qual s'enfronten també a un delicte de tinença il·lícita d'armes. Aquest succés va commocionar la ciutat de Torrent i va obligar a clausurar el cementeri i suspendre tots els actes previstos per a eixe dia. Des de 2021 amb motiu de la festivitat de Tots Sants l'entrada al cementeri ha sigut custodiada per agents de la Policia Nacional i Local que realitzen controls anti arma i escorcolls aleatoris.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.226.124

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.