Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Desembre del 2023
POLIESPORTIU

Caixa Rural Torrent celebra la tercera edició de la seua carrera escolar

La tercera edició de la carrera escolar de Caixa Rural Torrent ha congregat a 957 xiquets i xiquetes, que han recorregut els carrers de la ciutat en una jornada de promoció de l'esport popular

La carrera es va iniciar a les 10 hores des de l'avinguda Al Vedat, al costat dels serveis centrals de l'entitat. Les distàncies van variar en funció de la categoria, sent la més llarga de 1.000 metres per a la categoria infantil i la més curta de 200 metres per a la categoria querubí.



En finalitzar les proves es van entregar els trofeus a els tres primers xiquets i xiquetes classificats de cada categoria, masculina i femenina. A més, es va sortejar una bicicleta i una tauleta electrònica entre els corredors. Els tres centres amb més participació d'alumnes -Col·legi Mare Petra, Col·legi San José i Santa Ana Trinitàries i CEIP Sant Pasqual- van rebre un premi de 100 euros cadascun en matèria esportiu.

 

A la prova i el lliurament de premis van assistir el president de Caixa Rural Torrent, Jesús Monfort; les vocals del Consell Rector, Inma Verdet, María Peiró i Mari Carmen Costa; el director general, Javier Ruiz, i el director de Negoci, Ricardo López. També va comptar amb la presència del regidor d'Educació, Família, Esports, Festes i Sanitat, Guillermo María Alonso del Real Barrera.



Aquesta carrera es caracteritza pel seu vessant lúdic, dirigida al públic infantil de les categories entre querubins i infantils (nascuts entre 2019 i 2011), i està emmarcada dins dels actes del Fons Social Caixa Rural Torrent. En total han sigut 10 carreres, disputades el mateix dia amb franges horàries diferents, de manera que tots els xiquets i les xiquetes participants pogueren gaudir d'un dia diferent compartint noves experiències amb gent de la seua mateixa edat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.90.159

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.