Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Desembre del 2023

El PSOE acusa el PP de crear "una cortina de fum" al no respondre sobre les despeses dels premis Carta de Poblament

"Hem exercit el nostre govern de manera honesta durant huit anys, corregint els malbarataments i males pràctiques", afirma el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos

Els socialistes han eixit al pas, després de les paraules expressades pel portaveu del PP a l'Ajuntament de Torrent, José Maroto. Per als socialistes, "el govern intenta posar una cortina de fum per a tapar el balafiament de l'esmentada gal·la".

 

En el comunicat institucional difós segons el principal partit de l'oposició, "ens critiquen i acusen de l'i tu més, sense oferir dades, ni respondre a la pregunta de quant van gastar i amb quines empreses externes a Torrent van comptar per a la contractació tècnica, parell les hostesses, el castell de focs, el reproducció en línia, el càtering, el caixet del presentador, el cost del disseny i impressió dels dos llibres que es van entregar, la decoració de la sala, i les fotos d'Amparo Folgado i el seu equip".

 

Els populars s'han justificat "insultant a la intel·ligència de la ciutadania", segons el PSOE, argumentant "que no ha costat tant", sense dir quan i on han qualificat els preus de "molt lesius per a les arques municipals", lamenta el PSPV de Torrent.



La segona evidència de Maroto, segons el PSOE, "és l'acusació directa a la seua companya de files i alcaldessa, Amparo Folgado, per no haver exercit bé la seua labor d'oposició, al no fiscalitzar les despeses de l'anterior govern, si consideraven una cosa incorrecta. "Tots els contractes del nostre mandat són publicats, de manera transparent, en la pàgina web de l'Ajuntament", afirmen les mateixes fonts.



"Hem exercit el nostre govern de manera honesta, corregint els malbarataments i males pràctiques d'un executiu anterior [del PP], del qual heretem 60 milions de deute i que hem aconseguit reduir, des de la més absoluta responsabilitat, a més de la meitat", recorda el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos. Qui anuncia que seguiran en mode alerta "als possibles abusos de la coalició PP-Vox, per a no tornar a la lamentable situació econòmica que ens trobem en 2015, quan Amparo Folgado va deixar les arques municipals en estat ruïnós".


Campos afig que, encara que li pese a l'actual govern "continuarem defensant i vetlant pels interessos de les empreses locals que, des de fa sis mesos, observen impotents com el seu consistori els ignora i contracta serveis fora de la ciutat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.219.159

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.