Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Desembre del 2023

El CSIF demana reforçar la plantilla de l'oficina d'ocupació de Torrent

El sindicat lamenta la falta de cobertura de jubilacions i trasllats que han deixat les dependències quasi amb la meitat del personal que li correspon

El sindicat CSIF alerta de la pèrdua d'efectius en l'oficina del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) de Torrent, que ha passat de 20 a 11 treballadors. La central sindical demana la cobertura de trasllats i jubilacions per a oferir amb les garanties necessàries aquest servei públic bàsic en la tramitació de prestacions per desocupació.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que l'oficina de Torrent, la capital de la comarca de l'Horta, ha vist com la seua plantilla ha anat minvant en els últims anys des dels 20 empleats públics dels quals disposava en 2014. La situació, no obstant això, s'ha agreujat en aquest 2023, en què ha passat d'arribar a comptar amb 18 a quedar-se en l'actualitat amb 11.


El sindicat continua indicant que aquesta circumstància es produeix per la falta de cobertura d'una jubilació i de personal que s'ha traslladat a altres oficines i administracions, inclosa la mateixa direcció del SEPE a Torrent. La central sindical reclama al Ministeri de Treball i Economia Social que cobrisca amb urgència aquestes places.

 

CSIF avisa que eixa pèrdua d'efectius afecta a la qualitat i pot derivar en retards en l'atenció d'un servei bàsic per a la tramitació de prestacions. El sindicat assenyala que per les dependències de l'oficina de Torrent passen cada dia més de 150 usuaris amb diferents necessitats per a ser ateses. Per a fer-ho amb els mitjans necessaris, CSIF demana recuperar el nombre d'efectius que correspon a aquestes dependències.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.112.31

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.