Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 05 de Desembre del 2023
POLÍTICA

El PP denuncia més de mig milió d'euros en contractes a dit del govern socialista

Els populars han acusat els anteriors gestors de l'ajuntament d'utilitzar de manera abusiva la figura del contracte menor, amb la mateixa empresa

El Partit Popular ha denunciat que, l'anterior govern socialista encapçalat per Jesús Ros, va adjudicar mig milió d'euros en contractes ha dit a una mateixa empresa. Els populars han acusat els anteriors gestors de l'ajuntament d'utilitzar de manera abusiva la figura del contracte menor, amb la mateixa empresa i a preus molt lesius per a les arques municipals.

 

El Portaveu del Grup Popular a l'Ajuntament de Torrent, Jose Maroto, ha lamentat que "el PSOE de Torrent ara es proclama el defensor de les empreses locals, quan aquests anys ha contractat la mateixa empresa per a tot sense donar oportunitat a la resta de negocis torrentins del sector".
 

 

"Informació sobre costos falsa"
La formació popular també ha volgut desmentir la informació publicada en premsa per part del PSOE de Torrent, referent al cost de la recent gal·la dels Premis Carta de Poblament, on aquests indicaven una quantitat que no ha sigut la real. El PP ha informat que, una cosa és el que en el seu moment pressupostara el govern de Ros per a aquest acte, i finalment el que haja costat, que ha sigut la meitat del que es preveu pels socialistes.



"El que molesta i incomoda als socialistes és que, el govern d'Amparo Folgado, estiga fent actes diferents, de major qualitat i a menor preu que en anys anteriors, obrint la contractació a més empreses, aconseguint així millors condicions econòmiques per a utilitzar els diners de tots" ha destacat el portaveu popular.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.95.139

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.