Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Desembre del 2023

Noves Generacions ixen al carrer en contra de la llei d'Amnistia

Amb motiu del Dia de la Constitució espanyola els joves populars han eixit al carrer amb l'objectiu de conscienciar de la importància de la nostra Carta Magna als joves, ja que aquest és el camí per a construir un futur igualitari, de justícia i participació ciutadana

Els joves populars han eixit al carrer en contra de la llei d'Amnistia. Amb motiu del Dia de la Constitució espanyola els joves populars han eixit al carrer amb l'objectiu de conscienciar de la importància de la nostra Carta Magna als joves, ja que aquest és el camí per a construir un futur igualitari, de justícia i participació ciutadana.



Jose Gozalvo, secretari general del Partit Popular, afirma que “la Constitució espanyola garanteix una sèrie de drets fonamentals, unes llibertats que són essencials per al desenvolupament integral dels joves, permetent expressar les seues idees, construir activament la societat o accedir a una bona educació. La constitució no sols atorga drets, sinó que també implica responsabilitat i lleialtat, fomentant el compromís, animant als joves a involucrar-se en el debat públic, a exercir dret a vot i a contribuir al progrés de la societat”.



És important que els joves comprenguen la importància de la Constitució espanyola com un instrument vital per a la convivència, el respecte a la diversitat i la consolidació d'una societat justa i lliure. Per a assegurar un futur, és essencial que es fomente l'educació sobre la Constitució des d'una edat primerenca, involucrant als joves en la seua comprensió i valoració.

 

Només així podran convertir-se en ciutadans informats, compromesos i capaços de preservar els principis que guien a Espanya cap a un demà prometedor, apunten els joves populars. La Constitució espanyola és el camí cap a una societat inclusiva, democràtica i solidària, on nosaltres, els joves, exercim un paper rellevant en la construcció d'un futur pròsper per a tots, defensen des de la formació juvenil.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.79.61

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.