Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Desembre del 2023

Últims dies per a participar en el concurs de decoració ‘Trau el Nadal al carrer’

Els veïns, comerços, associacions o centres educatius de la ciutat poden inscriure's en les seues respectives categories fins diumenge que ve 10 de desembre

L'Ajuntament de Torrent inicia el compte arrere per a participar en el concurs de decoració ‘Trau el Nadal al carrer’, el termini d'inscripció del qual finalitza diumenge que ve 10 de desembre. La regidora de Comerç, Sandra Fas, anima a la ciutadania, a les associacions i als comerços a “unir-se a la campanya” i “crear junts una atmosfera acollidora, nadalenca, que convide a passejar pels nostres barris i a descobrir tot el que ofereix la nostra ciutat”.

Així, aquesta edició es pot participar en quatre categories diferents: la primera dedicada a la decoració dels aparadors dels comerços de Torrent; la segona a la dels balcons i façanes dels veïns i veïnes del municipi; la tercera a associacions, centres educatius i escoles infantils; i una última orientada al teixit associatiu, consistent en la confecció d'una targeta de felicitació. “Aquesta categoria és una les grans novetats d'enguany -explica la delegada de Participació Ciutadana, Ana Penella- i de la mateixa eixirà la imatge que servirà per a felicitar les festes a tots els torrentins i torrentines”.


En cada categoria s'ofereix un primer premi de 300 euros i un segon de 200 euros en targetes +25, a més d'un tercer premi especial per a cada modalitat. Els establiments que participen en la primera també opten al ‘Premi producte’, amb una targeta +25 de 150 euros a l'aparador que tinga la millor relació entre decoració i producte de venda.

 

En la segona, el balcó o edifici més votat a través de les xarxes socials i la web de l'Ajuntament de Torrent rebrà el ‘Premi popular’, dotat de 150 euros en targeta +25. El ‘Premi a la sostenibilitat’ premiarà amb una targeta +25 de 150 euros a l'entitat que utilitze de la millor manera material sostenible o reciclable en la tercera categoria. Al mateix temps que en la modalitat de targetes de felicitació nadalenca s'estableix un tercer premi de 100 euros en targeta +25.



Per a participar en totes aquestes categories és necessari apuntar-se prèviament enviant al correu participa@torrent.es el model de sol·licitud emplenat disponible en la web de l'Ajuntament de Torrent (www.torrent.es). Com s'ha esmentat anteriorment, la inscripció pot realitzar-se fins al pròxim 10 de desembre a les 23:59 h.

 

En totes les categories s'hauran de pujar les fotos pertinents a les xarxes socials amb l'etiqueta #trauelnadalalcarrer abans del 17 de desembre a la mateixa hora. Així mateix, els participants del concurs de balcons i façanes hauran d'enviar també, de manera obligatòria, les seues imatges al correu balconsnadal@torrent.es. Seguidament, el jurat decidirà entre el 18 i el 21 de desembre les obres guanyadores en cada categoria, emetent-se els veredictes corresponents el dia 22 de desembre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.170.21

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.