Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Desembre del 2023
INFRAESTRUCTURES

El PSOE denuncia deficiències en les obres del mercat de Sant Gregori

Segons el principal partit de l'oposició, venedors i usuaris del mercat denuncien que es vaja a inaugurar la remodelació de l'espai amb deficiències evidents

Els socialistes han denunciat deficiències en les obres del mercat de Sant Gregori. Segons el principal partit de l'oposició, venedors i usuaris del mercat denuncien que es vaja a inaugurar la remodelació de l'espai amb deficiències evidents. Segons han explicat als socialistes algunes persones responsables dels llocs del mercat, "continuen existint deficiències evidents que sembla que no es resoldran". La part més funcional i que afecta els venedors no ha sigut condicionada: el paviment i parets segueixen en molt mal estat.

 

Venedors i usuaris expliquen que, "després de diverses peticions" a l'actual equip de govern perquè executen les actuacions, "s'excusen en què les accions que reclamen no formen part del projecte inicial, per la qual cosa no les realitzaran". Els mateixos apunten que "preferim que rematen les obres al fet que el dia 14 facen una festa d'inauguració amb servei d'àpats i castell de focs artificials: eixos diners que el destinen a l'important, que és acabar la reforma per complet".
 

El 'Projecte de revitalització del Mercat de Sant Gregori', inclòs en el Pla FICUS creat per l'anterior gobvern socialista, recull la creació d'una àrea polivalent per a la realització d'activitats comercials, d'oci o culturals, juntament amb l'habilitació de diverses aules de formació homologades en resposta a l'augment de l'oferta formativa pública de Torrent.
 

"L'execució d'aquestes actuacions suposarà un gran impuls per al Mercat de Sant Gregori, ja que posarem a l'abast dels nostres veïns i veïnes nous serveis i activitats, que ens permetran tornar a omplir de vida un dels nostres edificis més icònics", comenta el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos, qui recorda que les inauguracions de Folgado acaben passant factura a la ciutat: "Els torrentins i torrentines continuem pagant i patint les deficiències de l'Antic Mercat, inaugurat precipitadament just abans de les eleccions autonòmiques de 2015, i ara esperem que no es torne a repetir la història".


Andrés Campos emplaça l'actual govern de PP-Vox a atendre les peticions de venedors i usuaris com estava previst i els recorda que "és a la seua mà poder executar-les, siga amb actuacions menors o fins i tot amb la Brigada d'Obres. No hi ha excuses".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.24.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.