Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Desembre del 2023
MOBILITAT

Usuaris del poliesportiu del Toll recullen signatures per a sol·licitar un autobús a la zona

Sumant per Torrent s'ha adherit a aquesta petició que, segons la formació, ja es va demanar a l'Ajuntament en 2018

Un grup d'usuaris del poliesportiu del Toll estan recollint signatures per a sol·licitar a l'Ajuntament. Sumant per Torrent s'ha adherit a aquesta petició que, segons la formació, ja es va demanar per registre d'entrada a l'Ajuntament en 2018. El secretari general de la formació política local Roberto Gómez ha recalcat que, "des que realitzem la recollida de signatures per la reclamació d'un Hospital per a Torrent i Pediatre en el Servei d'Urgències, alguns ciutadans/as ens han traslladat en persona o a través de missatgeria a les nostres xarxes socials que insistírem en aquesta Línia d'Autobús, que ja en el 2018 havíem sol·licitat".

 

Roberto Gómez enumera alguns casos que fan necessària aquesta Línia d'Autobús. "Segons ens han informat, algunes persones dels quals assisteixen diàriament al pavelló per a la pràctica d'algun esport, es traslladen amb autobús fins al Vedat amb el seu patí elèctric i des d'allí es dirigeixen al pavelló en patí pels camins rurals de la zona. També estan els casos de persones que tenen opcions d'ocupar un lloc de treball en algun dels comerços de la zona i sense cotxe propi o permís de conduir, renuncien a aquest lloc de treball".

 

Gómez fins i tot relata el cas d'una persona coneguda seua, "es dóna el cas inaudit d'una jove, que va enviar un currículum a un dels comerços l'empresa dels quals a més d'estar en el Toll, també és present en el Centre Comercial Bonaire d'Aldaia i va passar l'entrevista en el Bonaire, ja que prefereix treballar allí pel fet que existeix molt bona combinació de transport, així com freqüències de pas d'autobusos, cosa que no existeix en el Toll..."

 

Els punts de recollida de signatures que els particulars i famílies han habilitat per a signar la iniciativa són el pavelló Poliesportiu del Toll i L'Alberca, Gimnàs Herca a més dels clubs esportius usuaris del Pavelló Poliesportiu. Perruqueria Lina et Pentina, carrer Maestro Sanchís Almiñano, 9, Llenceria Bambola, carrer Maestro Sanchís Almiñano, 4 i també a través dels afiliats i simpatitzants de Sumant per Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.9.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.