Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Desembre del 2023
COMERÇ

La plaça de la Unió Musical s'ompli de Nadal durant el primer cap de setmana de desembre

Fins a aquest diumenge, 2 de desembre, els visitants han pogut trobar una selecció dels millors productes nadalencs dels comerços de Torrent

El Mercat Nadalenc ha omplit la plaça de la Unió Musical de Nadal, on fins aquest passat diumenge els comerços de Torrent oferiran als visitants un vast ventall de productes, com a adorns, dolços típics, llibres i altres articles artesanals de temàtica nadalenca. Centenars de veïns s'han acostat al llarg d'aquest cap de setmana per a passejar entre les seues nombroses paradetes i fer les seues compres de cara a aquestes festes tan assenyalades, i s'espera que la xifra es multiplique al llarg del cap de setmana.
 

L'alcaldessa Amparo Folgado no ha faltat a la inauguració de l'esdeveniment, al qual ha assistit en companyia dels membres de la Corporació Municipal. "No podíem deixar passar l'oportunitat de compartir aquest moment tan especial amb els nostres conveïns i mostrar el nostre suport a totes les persones que treballen els comerços de la localitat", afirma Folgado.
 

Un suport que s'ha vist reforçat en els últims mesos amb la posada en marxa de la campanya de promoció del comerç local "Comerç de Torrent: bones tendes, bona gent", la renovació de la imatge corporativa del comerç de Torrent, el llançament d'una nova edició de la targeta +25 –amb la qual s'espera posar en circulació fins a 1,5 milions d'euros- o la celebració de la Fira de Comerç i Serveis de Torrent més gran fins a la data.
 

La delegada de Comerços, Mercats i Ocupació, Sandra Fas, convida la ciutadania a descobrir "tot el que ofereix el Mercat Nadalenc" i gaudir d'"un tracte pròxim i personalitzat, juntament amb productes de la millor qualitat". L'edil també ha incidit en el fet que "els més xicotets tenen el seu propi espai en el mercat, ja que durant tot el cap de setmana podran participar en una infinitat d'activitats infantils sobre Nadal".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.195.17

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.