Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 18 de Octubre del 2024 a les 11:04:36 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 01 de Desembre del 2023

El PSOE afirma que la gala dels Carta Pobla podria haver costat més de 40.000 euros

Segons el principal partit de l'oposició, diverses empreses locals han "qüestionat" la política de contractacions de l'equip de govern en aquest esdeveniment

La gala dels Premis Carta Pobla de 2023 ha tornat a ser criticada pel Partit Socialista. En aquesta ocasió, segons el principal partit de l'oposició, l'esdeveniment podria haver costat a les arques municipals més de 40.000 euros. Segons el PSOE, "només la part tècnica de l'esdeveniment ascendeix a 17.000 euros".

 

A aquest import, segons calculen els socialistes, "caldria sumar el caixet de Ximo Rovira, conductor de l'acte, el cost de personal, el servei d'àpats, el preu de l'edició llibres de Carta de Poblament, la màquina de fotos giratòria, el castell de focs artificials... amb el que la suma fàcilment es podria anar per damunt dels 40.000 euros, una xifra molt allunyada a la de les últimes 10 edicions".



A més, els socialistes afirmen que diverses empreses torrentines, sense donar més dades, s'han posat en contacte amb ells per a "qüestionar la política de contractacions de l'equip de govern en aquest esdeveniment". Segons el seu portaveu, Andrés Campos, "Fins a les cadires les van portar de fora. A Torrent s'ha demostrat que tenim empreses preparades i personal amb prou talent i capacitat per a portar avant qualsevol classe d'esdeveniment. És curiós que en una gala de reconeixement al talent d'institucions, empreses i persones de Torrent tot el pressupost per a la seua preparació es donara a empreses de fora de la nostra ciutat".
 

Campos afirma també que "els balls d'Amparo Folgado amb els seus regidors i assessors han costat un bon pessic a la butxaca dels torrentins i torrentines. Són un exemple més de la manera en com gestiona els diners públics de tots i tot el equip de govern de PP-Vox. Una política del postureo i elitista, molt allunyada de la realitat dels nostres veïns i veïnes".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.80.52

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.