Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de novembre del 2023
MEDIO AMBIENTE

La delegació de Medi Ambient planta huit pins halepensis en el camp de tir de Penya Roja

S'ha triat aquesta espècie en ser autòctona de la Serra Perenxisa pel que s'adequaran millor a aquest entorn natural i donaran sobra als usuaris d'aquestes instal·lacions

En el marc del mes del Medi Ambient de Torrent, l'Ajuntament ha posat en marxa una sèrie d'actuacions en el camp municipal de tir de Penya Roja, atesa la sol·licitud dels membres de la Societat de Caçadors i l'Associació de Tir amb Arc de disposar de més espais d'ombra; una reivindicació històrica a la qual, ara, l'actual equip de govern ha donat resposta, tal com es va comprometre.



D'aquesta manera, els operaris han iniciat la plantació de huit pins halepensis de gran grandària, que permetran als usuaris puguen aixoplugar-se del sol en els dies calorosos, atés que generen un major espai d'ombra que les actuals palmeres. Així mateix, a l'ésser una espècie autòctona de la Serra Perenxisa, també s'adequa millor a aquest entorn natural. D'altra banda, també s'han podat les oliveres i les palmeres del camp, sent aquesta una altra de les peticions traslladades pels usuaris a l'Ajuntament.



“A causa de la grandària dels pins, hem recorregut a mitjans professionals per a la seua plantació, valent-nos de màquines excavadores i grues a càrrec de personal especialitzat, a més de transportar terra des de l'exterior del camp per a completar aquesta actuació”, explica el regidor de Medi Ambient, José Francisco Gozalvo. L'edil també subratlla el següent: “La junta de la Societat de Caçadors ens va transmetre les seues peticions i necessitats, a les quals hem tractat de donar resposta amb la major rapidesa i eficàcia. Aquest equip de govern sempre estarà disposat a escoltar a tots els torrentins i torrentines, als qui volem donar la mà per a continuar construint el futur de la ciutat”.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.150.50

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.