Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de novembre del 2023
IGUALTAT

La Casa de la Dona obri una escola infantil "en vacances"

Està dirigida a menors d'entre 7 i 11 anys i oferirà una varietat d'activitats gratuïtes des de les 09.00 fins a les 15.30 hores. El programa inclourà jocs, tallers, activitats esportives, teatre, cinema i informàtica, amb esmorzar i beguda inclosos

L'Ajuntament de Torrent, a través de la Casa de la Dona, ha anunciat la celebració d'una Escola per als dies festius de desembre, gràcies a la subvenció del Pla Corresponsables per a l'exercici 2023, com a mesura de foment de la conciliació de la vida personal, familiar i laboral des d'un enfocament d'igualtat entre homes i dones.

 

La regidora d'Igualtat, Amparo Chust ha assenyalat que “és important que des de la Casa de la Dona, puguem oferir aquest servei com a suport a les famílies que, malgrat ser dies festius escolars, continuen treballant i és una forma divertida per als seus fills, de passar el Nadal realitzant tota classe d'activitats pensades per a ells”.

 

La primera Escola es portarà únicament a cap el dia 7 de desembre, una jornada laboral situada estratègicament entre els festius del 6 de desembre (Dia de la Constitució) i el 8 de desembre (Dia de la Puríssima). L'escola, dirigida a menors d'entre 7 i 11 anys, oferirà una varietat d'activitats gratuïtes des de les 09.00 fins a les 15.30 hores. El programa inclourà jocs, tallers, activitats esportives, teatre, cinema i informàtica, amb esmorzar i beguda inclosos. A més, es durà a terme una assemblea d'organització i higiene, seguida d'un temps per a menjar i més activitats abans de la recollida i eixida dels xiquets i xiquetes.

 

D'altra banda, durant els dies nadalencs, des del 26 al 29 de desembre de 2023, es durà a terme una altra Escola que s'estendrà al llarg de quatre dies. L'horari d'aquesta escola serà des de les 08.00 fins a les 17.30 hores, amb una eixida cultural al Museu de les Arts i les Ciències de València programada per al divendres 26.
 

Les inscripcions ja s'han obert en el Portal d'Inscripcions de l'Ajuntament de Torrent: https://inscripciones.torrent.es/. Els requisits indispensables per a la participació en aquestes activitats és estar empadronat a Torrent, amb almenys 30 dies d'antelació a l'inici de l'activitat. A més, és necessari que els pares treballen o reben formació per a l'ocupació, la qual cosa haurà de ser justificat mitjançant una declaració responsable. Així mateix, es reserva el 50% de les places per a famílies monoparentals, famílies amb cures múltiples i dones víctimes de violència.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.180.168

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.