Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de novembre del 2023
TRADICIONS

Un castell de focs artificials tancarà els actes per la Carta de Poblament

L'Ajuntament avançarà la cerimònia de l'encesa de les llums nadalenques del 8 a l'1 de desembre on també es disparà un castell de foc d'artificials

Un castell de focs artificials tancarà els actes per la Carta de Poblament que tindran lloc aquest dissabte 25 de novembre. L'espectacle serà en Parc Central després de la cerimònia del lliurament de guardons i la pirotècnica encarregada serà la mateixa que la que va disparar el castell del Nou d'Octubre. Des de l'Ajuntament han anunciat que, a més d'aquest espectacle aquest dissabte 25, els torrentins i torrentines podran gaudir de la pólvora el 14 de desembre en la inauguració després de la remodelació del Mercat de Sant Gregori.

 

Avançament de l'encesa de llums nadalenques
Altra de les dates anunciades pel consistori és l'1 de desembre, dia en què es realitzarà l'encesa de llums nadalenques al carrer Ramón y Cajal, avançant-se una setmana a la data habitual del 8 de desembre.
 

Des de l'Ajuntament aposten per "oferir a la ciutadania més exhibicions de focs artificials en actes i dates assenyalades, atés que, a més d'enriquir qualsevol celebració, són un gran atractiu turístic i un reclam per a públics de totes les edats". D'aquesta manera, el consistori també pretén "mostrar el seu suport a les pirotècnies locals, tan arrelades en la història i la cultura del poble valencià i torrentí".

Vulcano serà l'encarregada de disparar els castells del 25 de novembre i 14 de desembre mentre que l'empresa Hermanos Caballer serà l'encarregada dels focs artificials en la cerimònia de l'encesa de llums que enguany s'avança a l'1 de desembre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.57.0

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.