Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 22 de novembre del 2023
MOBILITAT

Sumant per Torrent - Decidix proposa una línia d'autobús fins al Toll i l'Alberca

La formació ha tornat a presentar una proposta a l'Ajuntament per a la instal·lació d'una línia que eventualment passe pel polígon "Masia del Jutge"

Sumant per Torrent - Decidix proposa una línia d'autobús fins al Toll i l'Alberca. La formació ha tornat a presentar una proposta a l'Ajuntament per a la instal·lació d'una línia que eventualment passe pel polígon "Masia del Jutge".  El partit local ja va presentar la mateixa proposta el novembre de 2018, i si bé la formació es va alegrar que es posara en funcionament la línia que van sol·licitar el juny de 2021, tan sols va estar operativa temporalment.

 

La necessitat d'una línia fins al Toll torna a recobrar importància després de l'obertura del Pavelló Poliesportiu, la qual cosa se suma a la resta de zones d'oci, compres i restauració que ja ofereix la zona. En paraules del seu secretari general Roberto Gómez: "Una Línia d'autobús vindria molt bé, sobretot en horari comercial per a acostar a persones a realitzar les seues compres en els comerços allí existents i que no disposen d'automòbil propi o depenen d'altres persones", i afig "i això seriós també compatible amb l'altra proposta que presentem per a realitzar una ruta saludable i carril bici fins al Toll i l'Alberca. Molts joves adolescents que són usuaris del Pavelló depenen dels seus pares per a desplaçar-se, i això segons ens transmeten, es podria evitar amb l'autobús i la ruta saludable amb carril per a bici o patinet elèctric".

 

La proposta de la formació local tracta d'ampliar tant la línia (1) Verda com la línia (2) Roja fent tres parades; la zona d'Aldi, de Consum i del Pavelló Poliesportiu. A més, aposten perquè s'estudie els serveis viaris d'instaurar una nova línia que passe pel polígon industrial "Masia del Jutge" i a continuació es dirigira fins al Toll.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.193.33

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.