Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de novembre del 2023
OBITUARI

Mor l'empresaria torrentina Josefina Huerta

Va estar al capdavant del negoci familiar amb el seu marit Jesús més de sis dècades

Ha mort la coneguda empresària Josefina Huerta a l'edat de 75 anys. Coneguda per estar al capdavant de Josefina Huerta Novias. Un negoci familiar que segueix al peu del canó després de més de 60 anys. En una entrevista que va mantindre amb la que és ara alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, Josefina recorda com van ser els seus inicis, "record que el meu pare va obrir un xicotet negoci ací a Torrent i quan em vaig casar juntament amb el meu marit Jesús decidim ampliar el negoci i obrir la nostra primera botiga que estava situada en l'Avinguda al Vedat".



La coneguda empresària parla amb orgull dels seus orígens torrentins, "sempre he intentat parlar de la meua ciutat. En aquests últims anys, una de les seues filles, Alicia és la gerent del negoci i compte com a juntes "ens en vam anar a obrir mercat a Rússia i als Estats Units". I un altre dels seus fills s'encarrega de la part masculina de cerimònies. Un negoci que ja compta amb la tercera generació al capdavant.



Josefina Huerta Novias és una de les botigues més importants de la Comunitat Valenciana en el sector de la cerimònia, "tenim clients de tot arreu d'Europa des de Barcelona passant per Sevilla i arribant a França i Alemanya i fins i tot el Regne Unit, concretament de Londres". L'empresa compta amb el catàleg de cerimònia amb les mastegar més rellevants i exclusives, però també disposen d'un taller propi en el qual confeccionen dissenys exclusius.



"Volem que fer especial el dia més destacat de cada núvia amb un tracte exquisit i aconseguir fer-les sentir com encasa" explicava la filla de Josefina en l'entrevista. Emocionada Josefina recordava l'esforç que durant 60 anys han realitzat en la seua empresa, "marxe a gratcient que la meua filla seguirà el nostre camí, marxe perquè em jubile, però ací us deixe a la pròxima Josefina Huerta".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.226.221

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.