Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de novembre del 2023
SUCESSOS

Detingut per assestar quatre ganivetades a un home d'origen algerià en el Xenillet

El presumpte autor dels fets, membre del clan dels 'Bocanegra', ha sigut acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi. El ciutadà de nacionalitat algeriana es troba greument ferit en l'UCI de l'Hospital General de València

Un home de 44 anys, membre del clan dels 'Bocanegra', ha sigut arrestat en el Xenillet per un delicte de temptativa d'homicidi per, presumptament, assestar almenys quatre ganivetades a un ciutadà algerià, de 33 anys, que es troba greument ferit en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital General de València des de la mitjanit el passat 11 de novembre segons informa Levante EMV.

 

Aquest presumpte intent d'homicidi es va produir minuts després de les dotze de la nit quan Dos homes d'origen algerià, de 33 i 29 anys, van acudir al domicili del presumpte agressor per a reclamar-li per la venda de dos grams de cocaïna. Pel que sembla, la víctima i el seu acompanyant li van exigir al presumpte venedor de la droga que els retornara els diners i l'acusaven d'haver-los venut cocaïna en mal estat.
 

A aquesta discussió, es van afegir un grup d'entre tres i quatre persones de l'entorn del detingut. Un d'ells hauria tret una arma blanca, amb la qual presumptament va acoltellar a l'home de 33 anys. El ferit, que presentava almenys quatre ganivetades, una d'elles molt pròxima al cor, va ser traslladat d'urgència a l'Hospital General de València, on va ser intervingut i ha quedat ingressat en l'UCI.
 

L'arrestat, que es troba ja a la presó, és membre del clan dels 'Bocanegra', els presumptes autors del tiroteig ocorregut en el cementeri de Torrent el dia de Tots Sants de 2021, en el qual van morir dues persones, i el judici de les quals començarà el pròxim 11 de desembre segons Levante EMV.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.14.30

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.