Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de novembre del 2023
EDUCACIÓ

Més d'un miler de persones celebren el Dia Internacional de la Infància a Torrent

La plaça de la Unió Musical va acollir ahir una jornada carregada d'activitats per a tota la família, en la qual van participar diferents associacions de la ciutat

La plaça de la Unió Musical va acollir ahir una gran jornada festiva en commemoració del Dia Internacional dels Drets de la Infància i l'Adolescència, que se celebra hui, 20 de novembre. Multitud de veïns es van acostar a la plaça per a gaudir d'un agradable matí en família i participar en les diferents activitats organitzades des de la regidoria d'Infància amb motiu d'aquesta data tan especial, en la qual es reivindica la importància de continuar treballant conjuntament en favor del benestar i el desenvolupament dels xiquets i adolescents més desfavorits.
 

El programa va incloure una variada oferta de tallers, actuacions, propostes lúdiques i estands informatius, entre altres, i va comptar amb la participació de les associacions ADISTO, Fundació Amigó, Creu Roja, la Fundació María Auxiliadora, Nova Vida, Col·lectiu Soterranya i el Centre d'Acció Social del Cercle Catòlic de Torrent. Així mateix, també van ser presents el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes, el Centre d'Informació Juvenil (CIJ), la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i el Gabinet Psicotècnic Municipal.
 

“Estem molt contents per com s'ha desenvolupat la jornada, ja que l'acolliment entre la ciutadania ha sigut molt positiva i hi ha hagut una gran participació. Els més xicotets s'han divertit, han aprés i no han parat de fer activitats diferents, i eixa és la recompensa més gran que podem tindre”, subratlla la regidora d'Infància, Mª Ángeles Lerma, qui també manifesta que “continuarem posant tota la nostra obstinació a proporcionar les millors condicions a les nostres famílies i xiquets i atendre les seues necessitats”.
 

Els actes del Dia Internacional dels Drets de la Infància i l'Adolescència continuaran aquesta vesprada amb la lectura del manifest Pels nostres drets, que tindrà lloc a les 17:45 h en la plaça Bisbe Benlloch. D'aquesta manera, s'alçarà la veu darrere de reivindicar els drets fonamentals i inalienables de tots els xiquets, com el dret a la vida -sent aquest el primer i més elemental-, el dret a l'educació, a la protecció per al seu desenvolupament físic, mental i social, a l'alimentació habitatge i atenció metgesses adequades, o el dret al joc i gaudir del temps lliure.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.180.254

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.