Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de novembre del 2023
FUTBOL

El Torrent CF empata a un enfront de l'Espanyol B al Sant Gregori

L'equip visitant es va avançar en el marcador en el minut 18, però els de Vicente Mir van aconseguir empatar de penal en el 41 de la primera part

El Torrent CF aconsegueix un punt a casa després d'empatar a un enfront de l'Espanyol B a casa. L'equip visitant es va avançar en el marcador en el minut 18, però els de Vicente Mir van obtenir empatar el partit de penal en el minut 41 de la primera part.

Els taronja li ho van posar molt difícil als pericos des del minut un però l'Espanyol B s'avançà en el marcador en el minut 18 en una falta a la vora de l'àrea que era colpejada per Javi Hernández que va acabar en el fons de la xarxa després de rebotar en la barrera i enganyar per complet a Marcos Leganés.

Amb el marcador en contra els de Vicente Mir van començar a buscar el gol de l'empat que no va arribar fins al minut 41 de la primera part després d'una jugada de l'Espanyol que va acabar en penal i que va convertir el torrentinista Javi Zarzo.

Després del descans els del Torrent van eixir a buscar el desempat i va dominar el partit durant els 10 primers minuts de la segona part però sense sort en la porteria contrària. L'ocasió més clara va arribar per part de l'Espanyol que a punt va estar de marcar i emportar-se els tres punts del Sant Gregori. Aquest resultat d'empat a un no saca als pericos dels llocs de descens, però al Torrent l'ha ajudat per a tornar als llocs de promoció. El pròxim partit dels de Vicente Mir serà a Formentera, tretzé en la classificació.