Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de novembre del 2023

La Trobada "Neus Capella" celebra el 8é Aniversari de la Muixeranga La Torrentina

L'acte comptarà amb la participació de la Muixeranga La Torrentina, el Grup de Ball L'U i Dos de Torrent, i la Colla de Tabal i Dolçaina del Camp de Túria

Torrent es prepara per a celebrar la Trobada d'Aniversari "Neus Capella", que commemora el 8é aniversari de la Muixeranga La Torrentina. L'acte està previst per al proper diumenge 26 de novembre a la plaça de la Llibertat. 

 

L'esdeveniment comptarà amb la participació de la Muixeranga La Torrentina, el Grup de Ball L'U i Dos de Torrent, i la Colla de Tabal i Dolçaina del Camp de Túria. La Trobada d'Aniversari  és un acte de celebració del recorregut i l'activitat que desenvolupa l'associació i també és un record carregat d'afecte a Neus Capella, que va deixar una empremta inesborrable en la colla.



Aquest moment marcarà el començament d'una jornada especial on les colles participants oferiran una exhibició festiva de danses, música i torres humanes que reflecteix la riquesa de la cultura popular i la tradició valenciana. L'acte tancarà amb un dinar de germanor per a les colles participants. L'esdeveniment està obert a tota la ciutadania que vulga compartir aquest moment de celebració amb la Muixeranga La Torrentina.



La Trobada coincideix amb dates especials com el Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, que se celebra el 25 de novembre, i l'aniversari de la Carta de Poblament de Torrent, que enguany arriba als 775 anys. L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament de Torrent i la col·laboració de la Federació Coordinadora de Muixerangues (FCM).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.8.41

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.