Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de novembre del 2023
MEDI AMBIENT

Baixada de temperatures important per a principis de la setmana pròxima

Després de dies amb temperatures excepcionalment altes la segona quinzena de novembre comença amb termòmetres més propis de l'època però sense pluges

Després de jornades on la calor ha sigut el protagonista, sembla que les previsions apunten a un canvi. Segons l'AEMET a partir del dilluns baixaren les temperatures situant-se en valors més propis de la tardor. Fins ara la calor i l'absència de pluges ha marcat una tardor, que de moment, està sent excepcionalment càlid i sec en el vessant mediterrani.

 

De moment l'única cosa que variaran seran els termòmetres que descendiran fins a valors més propis del mes de novembre amb màximes de 15 graus i mínimes més baixes del normal on no superaran els 3 graus a primera hora del matí. La mala notícia continua sent l'absència de pluges. Mentre que setembre va començar amb diversos episodis de fortes pluges octubre ha sigut extremadament sec i a més càlid deixant temperatures d'autèntic rècord durant pràcticament tot el mes.

 

Novembre també va començar càlid i sec i encara que les temperatures tendiran a moderar-se les pluges no faran acte de presència almenys en les previsions a curt i mitjà termini. Una pluja que ja comença a fer falta, l'absència de precipitacions unides al vent de ponent va provocar un xicotet incendi en el barranc de Torrent, la terra està pràcticament seca el que triplica el perill d'incendis en dies amb vents càlids de l'oest com va ocórrer el dissabte passat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.111.25

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.