Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 16 de novembre del 2023
URBANISME

L'Ajuntament es reuneix amb els veïns de Monte Real

En l'encontre s'han tractat d'abordar les diferents possibilitats de millora de la urbanització i les actuacions que s'iniciaran pròximament, a més de comprovar l'estat de les obres de renovació de les voreres que estan en marxa

El delegat de l'àrea d'Urbanisme, José Gozalvo, s'ha reunit amb representants de l'associació de veïns de la urbanització Monte-Real, continuant amb la seua ronda de contactes amb les associacions veïnals de Torrent. En la trobada s'han tractat d'abordar les diferents possibilitats de millora de la urbanització i les actuacions que s'iniciaran pròximament, a més de comprovar l'estat de les obres de renovació de les voreres que estan en marxa.
 

“Treballarem en permanent contacte amb els veïns de Monte-Real per a continuar millorant les condicions de la urbanització i poder correspondre les seues necessitats i reivindicacions”, subratlla Gozalvo, qui també remarca que “la prioritat d'aquest equip de govern és millorar la qualitat de vida de tots els torrentins i torrentines, i continuarem posant tot el nostre esforç en això”.

 

D'aquesta manera, des del consistori torrentí es pretén donar veu als habitants del municipi i atendre de manera directa les seues reivindicacions, estudiant de manera conjunta les possibles vies d'actuació per a millorar els barris i urbanitzacions del terme. Cal destacar que aquesta ronda de visites s'estendrà pròximament a altres barris i urbanitzacions de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.82.32

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.