Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 15 de novembre del 2023

El PSOE demana responsabilitat per un fotomuntatge que acusa els socialistes de "vendre Espanya"

El principal partit de l'oposició acusa una assessora popular i consideren l'acció com a “insòlita i molt greu que posa en risc la convivència local”, per la qual cosa han iniciat els tràmits per a exigir responsabilitats

El PSOE demana responsabilitat per un fotomuntatge que acusa els socialistes de "vendre Espanya". El principal partit de l'oposició acusa una assessora popular i consideren l'acció com a “insòlita i molt greu que posa en risc la convivència local”, per la qual cosa han iniciat els tràmits per a exigir responsabilitats.

 

Segons relaten els socialistes en un comunicat, una assessora popular de l'Ajuntament de Torrent s'ha dedicat a caldejar els ànims a través de publicacions en les seues xarxes socials personals, compartides també en grups massius de la ciutat en la qual es veu un fotomuntatge del grup municipal socialista amb la frase “Nosaltres/as/és vam vendre Espanya”.



El Grup Municipal Socialista no ha deixat passar aquest fet i el titllen d'“insòlit i molt greu”. Per això motiu, els socialistes han iniciat els tràmits per a exigir responsabilitats. El portaveu Andrés Campos ha subratllat “el nostre compromís inqüestionable amb la ciutat i la Constitució espanyola. No podem permetre que vulguen agitar la convivència política i ciutadana també a Torrent”.

 

Campos commina als populars a dedicar el temps polític “a sumar pels torrentins i torrentines i no a propagar l'odi ni caldejar els ànims de la ciutadania”. Els socialistes esperen que cessament de manera immediata aquesta manera de conducta del PP de Torrent que només busca el conflicte i la divisió i que s'alineen en la postura dels seus homòlegs populars que han condemnat els atacs a la seu socialista a Albalat dels Sorells, així com que es depuren les responsabilitats corresponents d'acord amb la gravetat dels fets.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.65.125

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.