Dissabte, 15 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 15 de novembre del 2023

La delegació de Participació Ciutadana i Idea't convoquen el concurs de decoració nadalenca

Aquesta edició comptarà de quatre categories diferents, establint-se en totes elles premis monetaris per a gastar en els establiments de la ciutat

L'Ajuntament de Torrent presenta el concurs de decoració ‘Trau el Nadal al carrer’. Aquesta iniciativa de les delegacions de Participació Ciutadana i de Comerç, llançada en col·laboració amb IDEA’t, pretén “incentivar a la ciutadania a embellir els barris de Torrent de cara a les pròximes festes nadalenques, creant l'atmosfera propícia per a gaudir al màxim d'aquesta època tan assenyalada i que els nostres comerços siguen més atractius per als consumidors”, afirma la regidora de Comerç, Sandra Fas.
 

Així, aquesta edició constarà de quatre categories diferents. En la primera podrà participar qualsevol comerç de la ciutat decorant els seus aparadors, mentre que els veïns i veïnes es podran sumar a la segona modalitat de la iniciativa, fent el propi amb els balcons i façanes dels seus edificis. La tercera estarà reservada a associacions, centres educatius i escoles infantils. I, finalment, totes les associacions de Torrent podran participar en la categoria targeta de felicitació, que és una les grans novetats d'enguany.
 

“Les associacions tindran un paper molt important en aquesta edició, ja que, a més de contribuir a embellir els carrers del municipi, també podran participar en la categoria targeta de felicitació, d'on eixirà la imatge que servirà per a felicitar les festes a tots els torrentins i torrentines”, explica la delegada de Participació Ciutadana, Ana Penella.
 

D'aquesta manera, cada categoria oferirà un primer premi de 300 euros i un segon de 200 euros en targetes +25, a més d'un tercer premi especial per a cada modalitat. Els establiments que participen en la primera d'aquestes també podran optar al ‘Premi producte’, que obsequiarà amb una targeta +25 de 150 euros a l'aparador que tinga la millor relació entre decoració i producte de venda. En la segona, el balcó o edifici més votat a través de les RRSS i la web de l'Ajuntament de Torrent rebrà el ‘Premi popular’, dotat de 150 euros en targeta +25. El ‘Premi a la sostenibilitat’ premiarà amb una targeta +25 de 150 euros a l'entitat que utilitze de la millor manera material sostenible o reciclable en la tercera categoria. Al mateix temps que en la modalitat de targetes de felicitació nadalenca s'estableix un tercer premi de 100 euros en targeta +25.
 

Per a participar en totes aquestes categories serà necessari apuntar-se prèviament enviant al correu participa@torrent.es el model de sol·licitud emplenat disponible en la web de l'Ajuntament de Torrent (www.torrent.es). Aquesta inscripció es podrà realitzar fins al pròxim 10 de desembre a les 23:59 h. En totes les categories s'hauran de pujar les fotos pertinents a les xarxes socials amb l'etiqueta #trauelnadalalcarrer abans del 17 de desembre a la mateixa hora.

 

Així mateix, els participants del concurs de balcons i façanes hauran d'enviar també, de manera obligatòria, les seues imatges al correu balconsnadal@torrent.es. Seguidament, el jurat decidirà entre el 18 i el 21 de desembre les obres guanyadores en cada categoria, emetent-se els veredictes corresponents el dia 22 de desembre. Les bases completes es publicaran pròximament en la web de l'Ajuntament de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.221.66.130

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.