Dimecres, 29 de novembre del 2023

Actualitzada Dimecres, 29 de novembre del 2023 a les 13:23:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 15 de novembre del 2023
EDUCACIÓ

La plaça Unió Musical acollirà una festa amb motiu del Dia Internacional de la infància

El disseny de Samuel Rosales Blanco va ser el seleccionat per a dissenyar els cartells i fullets informatius que es repartiran durant els pròxims dies

Torrent celebrarà diumenge que ve 19 de novembre una gran festa d'activitats en la plaça de la Unió Musical per a commemorar el Dia Internacional dels drets de la infància i l'adolescència. La jornada començarà a les 11 i hi haurà espai per a tallers, actuacions, propostes lúdiques, estands informatius i també altres activitats que serviran per a conscienciar sobre la importància de construir una societat que protegisca xiquets i adolescents.
 

Entre les associacions que col·laboren en aquesta iniciativa ADISTO, Fundació Amigó, Creu Roja, la Fundació María Auxiliadora, Nova Vida, Col·lectiu Soterranya i el Centre d'Acció Social del Cercle Catòlic de Torrent. També participarà el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes, l'òrgan que promou la participació dels més joves sobre temes relacionats amb la vida social i municipal. L'Ajuntament també serà present amb el Centre d'Informació Juvenil (CIJ), la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i el Gabinet Psicotècnic Municipal.


Ja el dilluns 20, Dia Internacional dels drets de la infància, tindran lloc la lectura del manifest “Pels nostres drets”, a les 17:45 al costat del ficus de la plaça Bisbe Benlloch. L'acte recordarà alguns drets fonamentals que tots els xiquets tenen pel simple fet de ser-ho, sent el primer i fonamental el dret a la vida, sense el qual la resta de drets, com el dret a l'educació, a la protecció per al seu desenvolupament físic, mental i social, a l'alimentació habitatge i atenció metgesses adequades, o el dret al joc i gaudir del temps lliure, quedarien buits de contingut.


“Com a Ajuntament i ciutat que treballa per proporcionar les millors condicions a les nostres famílies i xiquets, tenim una responsabilitat especial amb els més xicotets. Volem demostrar-ho i fer-ho visible amb aquestes jornades dedicades a ells. Però sabem que el compromís ha d'anar més enllà, i per això des de l'Ajuntament vetlem pel benestar i l'atenció a xiquets i adolescents durant tot l'any”, comenta la regidora de la Infància de l'Ajuntament de Torrent, Mª Ángeles Lerma.
 

Per a fer encara més partícips als xiquets de Torrent, també s'ha convocat un concurs de dibuix per a triar la imatge de la campanya del Dia de la Infància d'enguany. El disseny de Samuel Rosales Blanco, de 10 anys, va anar finalment el seleccionat per a dissenyar els cartells i fullets informatius que es repartiran durant els pròxims dies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.220.249.141

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.