Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de novembre del 2023
MEDI AMBIENT

El mes del Medi Ambient continua amb un taller i una ruta per la senda del Reg Mil·lenari

Divendres passat a la nit es va realitzar una excursió nocturna per la Serra Perenxisa en col·laboració amb Astre Torrent. Els assistents van poder gaudir d'una visita guiada per a descobrir aquest paratge i les seues sensacions en horari nocturn

La ciutat de Torrent continua celebrant el mes del Medi Ambient. Després que durant els primers dies de novembre s'organitzaren tallers escolars per a conéixer l’Hort de Trénor, divendres passat a la nit es va fer una excursió nocturna per la Serra Perenxisa en col·laboració amb Astre Torrent. Els assistents van poder gaudir d'una visita guiada per a descobrir aquest paratge i les seues sensacions en horari nocturn.

 

Aquesta setmana la programació de conscienciació sobre la naturalesa i el Medi Ambient arribaran a les places de Torrent amb una sèrie de tallers ambientals. El dimarts 14 de novembre aquestes activitats lúdiques per a públic infantil se situaran en la plaça de la Va unir Musical, per a traslladar-se el dijous 16 a la plaça Fra Antonio Panes. Ja la setmana que ve serà el torn de la plaça del Pintor Miró, el dimarts 21 i de l'AV El Vedat (C/ Font de Sant Lluís), que rebrà aquests tallers el dijous 23. L'horari de totes les activitats començarà a les 17:15 h.

 

El dissabte 18, s'organitzarà l'eixida ‘Torrent Verd’, una ruta per la senda del Reg Mil·lenari del Barranc de l’Horteta, amb un recorregut d'uns 8 quilòmetres des del restaurant La Curra fins a la Font de la Teula, per una zona que reuneix elements patrimonials, ambientals i etnològics de gran valor. Per a aquesta activitat, que tindrà la seua eixida a les 9:00 h des de la plaça de les Corts Valencianes i a les 9:15 h des de la parròquia Mont Vedat, és necessària inscripció en https://inscripciones.torrent.es, en el TDIC en la planta baixa de l'edifici consistorial o trucant al telèfon 96 111 11 11.



La programació de la resta del mes del Medi Ambient es completarà amb una visita a la planta Fogons per a conscienciar de la importància de reciclar i aprendre més sobre el procés pel qual passen els residus. Eixida a les 9:30 h des de la plaça Corts Valencianes el dissabte 25 de novembre. L'endemà tindrà lloc una jornada de reforestació en el camp de Tir de Torrent a partir de les 11:00 h.

 

Allí es farà una plantació simbòlica d'arbres adults per a promocionar la diversitat d'espècies vegetals del terme municipal. I els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre es podrà visitar una exposició Una mirada al viatge dels residus en el hall de l'antic Ajuntament, c/Ramón y Cajal, 7. Horari de visita de 9:00 h a 14:00 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.157.84

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.