Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de novembre del 2023
FALLES

La falla Àngel de l'Alcàsser reinaugura el seu casal i inaugura la seua III Setmana Cultural

Fa un any i mig varen patir un accident quan es va enfonsar part del sostre del casal que afortunadament no va causar danys personals, ja que el casal estava tancant en eixos moments

La falla Àngel de l'Alcàsser va reinaugurar el seu casal aprofitant la celebració de la seua III Setmana Cultural. El passat mes de maig de 2022 varen patir l'enfonsament de part del sostre del casal causat per filtracions d'aigua ocasionades per una vivenda colindant. Fins ara han estat reformant les seues instal·lacions i finalment després de 18 mesos han pogut tornar a obrir les portes amb normalitat.


A l'acte va acudir l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, el regidor de falles Aitor Sánchez i la Cort d'Honor de la Fallera Major de Torrent. La seua presidenta, Ángeles Sánchez va agrair la presència de tots i va recordar que Àngel de l'Alcàsser torna amb més força gràcies als seus fallers i falleres.

A més de celebrar el final de les obres al "Bon Estar" també es va inaugurar la seua III Setmana que continuarà el dimecres 15 amb una xarrada col·loqui "Enigma Pallardó" de la mà de Boro Ciscar, membre de la COMFET i moderada per Aitor Sánchez Collado, regidor de cultura, falles i turisme de l'Ajuntament de Torrent.


El divendres 17 de novembre torna el tradicional concurs de fotografia en la seua edició XXI on es farà el lliurament de premis al casal. El diumenge 19 de novembre al saló d'actes de l'Ajuntament de Torrent tindrà lloc el Festival de Cant i Ball en la seua IX Edició, una exhibició de balls regionals.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.96.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.