Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de novembre del 2023
MOROS I CRISTIANS

Els Moros i Cristians ajornen al pròxim exercici avançar el nomenament de càrrecs

L'acte es realitzaria en un espai tancat el mes de novembre per a donar-li més protagonisme

La Federació de Moros i Cristians finalment han decidit ajornar al pròxim exercici avançar el nomenament de càrrecs. L'acte tindria lloc en un espai tancat durant el mes de novembre amb l'objectiu de donar-li més protagonisme a aquest acte. Segons va explicar el president de la Federació de Moros i Cristians, Xavi Santamaría, en l'última reunió, "vistos els terminis i el poc temps que tenim per a organitzar-lo, hem decidit ajornar aquest acte i celebrar-lo el novembre de 2024".



Fins ara, els càrrecs es nomenaven durant els actes del Mig Any, concretament després de l'Entrada Falsa. En aquests últims anys tenia lloc en la plaça Major als peus de la Torre, però en anys anteriors es nomenaven després del menjar de germanor que tenia lloc en Parc Central. Després d'aquesta decisió, aquest serà l'últim any en què el traspàs de càrrecs s'allargue fins a finals de gener.



Aquesta decisió ha provocat que la capitania d'Almogàvers es prendrà amb humor aquesta decisió amb la frase "No replegueu els trastos encara" acompanyada d'una imatge amb persones eufòriques per la decisió acompanyada de la frase "Llaura a l'octubre i novembre farem un acte de traspàs de càrrecs i així tancar les capitanies" seguida d'una foto amb persones amb cara d'incredulitat i decepció i la frase "bo que no. Capitans fins a Mig Any".



Reunió fora del saló de plens
La reunió del mes de novembre ha sigut la primera que l'assemblea de la Federació de Moros i Cristians ha convocat fora del saló de plens de l'Ajuntament de Torrent com s'havia realitzat fins ara. La raó d'utilitzar aquest espai era falta d'un espai on poder acollir a tots els representants de les filaes i comparses de la festa, dos representants de les 24 filaes i comparses. També l'assemblea de presidents convoca les seues reunions mensuals en el ple municipal també per la falta d'un espai prou ampli per a albergar als 28 presidents de les comissions falleres de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.66.197

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.