Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 10 de novembre del 2023

El xocolate torrentí en la Fira Gastronòmica del Mediterrani

L'Ajuntament comptarà amb un estand on s'oferirà informació i una degustació del típic xocolate de bollo

La ciutat de Torrent serà present en la Fira Gastronòmica del Mediterrani, també coneguda com a Gastrònoma, que se celebrarà del 12 al 14 de novembre en la Fira de Mostres de València. La delegació de Turisme de l'Ajuntament ha decidit portar el xocolate torrentí a aquest gran esdeveniment culinari, on tornaran a congregar-se prestigiosos professionals i empreses de l'àmbit nacional i internacional per a posar el focus sobre les principals tendències i novetats del sector.



"La Fira serà un gran aparador per a donar a conéixer al món el nostre producte més reconegut i amb major tradició. I una gran oportunitat de negoci per a les empreses de la localitat, que es dediquen a la fabricació de xocolate, amb gran passió, des de fa generacions" afirma el responsable de l'àrea, Aitor Sánchez. El regidor també explica que "comptarem amb un estand en el qual s'oferirà informació i una degustació de brioixos de xocolate torrentí perquè la gent puga experimentar de primera rage perquè aquest producte és tan especial".



En aquesta línia, l'Ajuntament de Torrent també va participar el passat cap de setmana en la Fira de Turisme de l'Horta Sud celebrada a Quart de Poblet, situant, de nou, al xocolate com a protagonista. Aquestes actuacions de promoció del producte local es veuen complementades per la política de l'alcaldessa Amparo Folgado d'exercir d'ambaixadora del xocolate torrentí en els seus contactes amb representants d'altres institucions, als qui sempre obsequia amb una selecció dels millors productes de les empreses de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.179.96

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.