Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 06 de novembre del 2023
SUCESSOS

Dues sanitàries del centre de Salut de Pintor Ribera reben amenaces de mort

La situació va ser de tal violència que les dues empleades es troben en aquests moments de baixa mèdica després de patir una crisi d'ansietat segons la secció sindical d'UGT Serveis Públics PV del Departament de Salut

Dues zeladores del centre de salut del carrer Pintor Ribera van rebre amenaces de mort de part d'un usuari. Els fets van ocórrer dijous passat 2 de novembre. La situació va ser de tal violència que les dues empleades, zeladores del centre, es troben en aquests moments de baixa mèdica després de patir una crisi d'ansietat segons la secció sindical d'UGT Serveis Públics PV del Departament de Salut.

 

UGT assegura que el clima de treball en aquest centre de salut és des de fa ja molt temps irrespirable i que les agressions verbals ocorren quasi diàriament. Apunten que es tracta d'un centre que suporta una gran càrrega assistencial i que la tensió va en augment i es deixa nota sobretot, en els punts d'atenció a la ciutadania. De fet, el sindicat denuncia que el personal treballarà amb por i que en alguns casos, eviten denunciar perquè les treballadores i treballadors són veïns del municipi i tenen temor a possibles represàlies.
 

 

Garantir la seguretat
Davant aquesta situació, UGT exigeix a la Conselleria de Sanitat que garantisca la seguretat del personal i, com tenen ja altres centres de salut amb major conflictivitat, situe en el Centre de Salut de Torrent 1 un guàrdia jurat. El sindicat recorda que fa temps que denuncia la gran càrrega assistencial d'aquest centre que, només el cap de setmana, pot arribar a atendre més de 500 persones.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.215.71

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.