Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 05 de novembre del 2023
SANITAT

Més de 6.500 signatures demanen un hospital per a Torrent i un pediatre en urgències

Sumant per Torrent - Decidix ha realitzat una campanya de recollida de signatures durant els mesos de setembre i octubre

Més de 6.500 signatures demanen un hospital per a Torrent i un servei de pediatria d'urgències. Sumant per Torrent - Decidix ha realitzat una campanya de recollida de signatures durant els mesos de setembre i octubre. Finalitzada la campanya, la coalició local ha entregat en la Conselleria de Sanitat les més de 6.500 signatures recollides, així com un escrit amb les reivindicacions de Sumant. Entre els documents entregats, es troba una carta dirigida al conseller de Sanitat Marcià Gómez, en la qual sol·liciten una reunió amb ell per a poder traslladar-li en persona les preocupacions i necessitats dels torrentins.

 

La història de l'Hospital per a Torrent es remunta a fa més de 30 anys, on el llavors alcalde socialista Jesús Ros, va anunciar un hospital i va indicar que el mateix se situaria on hui dia es troba el Centre Comercial les Amèriques. En 2008, va fer el propi la popular María José Català, anunciant un Hospital en la zona del Toll i l'Alberca i va instal·lar un gegantesc i costós cartell en els terrenys on s'indicava "Nou Hospital de Torrent. Construint Salut" i que hui dia encara està, encara que totalment descolorit i en mal estat per falta d'un manteniment.

 

El ben cert és que després dels incompliments de socialistes i populars, una ciutat de quasi noranta mil habitants es troba hui dia sense hospital, amb la correlativa saturació que això provoca a l'Hospital General de València.
Segons Roberto Gómez "Les una mica més de 6.500 signatures recollides, suposa aproximadament el 10% de la població de Torrent amb majoria d'edat i, per tant, amb dret a vot. Així doncs, és una xifra considerable per a aquestes reivindicacions". Des de Sumant per Torrent - decidix esperen ser atesos pel conseller i no descarten noves accions més endavant.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.107.128

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.