Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 04 de novembre del 2023
MEDI AMBIENT

L'Ajuntament agraeix als serveis municipals i d'emergències la labor enfront dels efectes del temporal

El Bàndol de l'alcaldessa pel qual es tanquaren parcs, jardins i activitats a l'aire lliure, finalitzà el passat divendres a la mitjanit

L'Ajuntament de Torrent a través de l'alcaldessa, Amparo Folgado, ha agraït la labor dels serveis municipals i d'emergències durant aquests dies en què Torrent s'ha vist afectada per la borrasca Ciarán. L'alcaldessa va manifestar el seu agraïment en finalitzar el Ple Ordinari i va subratllar que, durant tot el dia, però també l'anaven a fer durant la nit, anaven a estar treballant perquè Torrent tornara a la normalitat.
 

Durant tot el dijous i divendres, els serveis d'emergències: Bombers, Policia Local, Protecció Civil, però també els serveis municipals: Brigades, jardiners, escombrariaires i empleats d'higiene urbana han estat treballant i atenent les múltiples incidències, juntament amb altres serveis com el d'aigües i fins i tot d'electricitat.
 

En temps rècord han estat retirant de la via pública, arbres que han caigut, grans branques, fanals, cartelleria de façanes d'edificis, contenidors bolcats, tendals, persianes, cables solts i tot tipus d'elements que s'han vist afectats per les fortes ratxes de vent, provocades per la borrasca Ciarán.
 

Des del dimecres a la nit, l'Ajuntament va estar avisant i donant consells a la població sobre les fortes ratxes de vent. Ahir dijous, a primera hora del matí es va anunciar que es tancaven els paellers municipals, l'Hort de Trénor i el parc de la Plaça Amèrica.
 

Després d'augmentar el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, l'avís de groc a taronja, l'alcaldessa va anunciar un Bàndol pel qual es tancaven tots els parcs, jardins, zones de joc i àrees recreatives municipals, activitats extraescolars a l'aire lliure en col·legis municipals i instal·lacions i activitats esportives i d'oci a l'aire lliure que va finalitzar a la mitjanit del divendres passat.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.130.59

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.